有冇老餅記得四驅車有段時間好 HIT?

348 回覆
115 Like 4 Dislike

當年我第一部嘅四驅車
四驅小子
J有個家姐 架車係三角形
話係美國冠軍黎
但世界賽美國久又無咗佢
三國藤吉個妹係痴女 好中意阿烈
個時邊有錢買正版雙星,買到雙鑽玩下都好開心
GP晶片 不過真係走得幾前,廿幾年後 有Google Alexa ,不過應該仲未可以聲控到車
貴過bb戰士幾多?
唔記得曬果陣既物價
我記得以前正版gb帶百幾二百幾一餅 現一日就爆機
叉電是必須的,邊有咁多錢換電芯
我地係坑渠玩,有次俾個細路仔一落車就屙篤尿落去,濕L哂
最記得我家姐都唔玩呢家野嘅都走去買盒老正雙星,仲要係特別版透明底
成$75
我隔離屋有條友,戇撚晒咩龍頭鳳尾啊車頭燈上去,入完電之後行都行唔撚郁,太重
係,後尾學人雕空個殼,結果雕爆手俾人鬧
喂!ching係咪識得,一模一樣嘅
我係沙田,ching你果時邊頭?

已棄坑勿相認
砌完發現最輕係佢
細個果陣係咁 LUR 我老豆買個勁摩打俾我,後尾喺街邊啲小販檔買咗個30,000轉摩打俾我,唔夠2日架四驅車個底盤俾個摩打熱到熔撚咗
同你一樣咁玩
有次入gp叉電 架車快左幾倍
好彩我踢波打龍 我係臨跌前飛撲擒得住部車
望落井底有幾部車屍係度悲鳴
細個有大約8-10部,仲有賽道。
童年陰影... 買咗隻黑蜘蛛返黎先知模型係唔識空氣刀,同埋巨霸號好輕,ZMC 同普通車一樣咁膠,仲有美國隊部車冇懸浮系統
我中意豪樹

可惜收視唔好

二代車太柒
微摩 黑摩 紫摩 紅摩 雞摩
仲有雙星電 80 幾蚊2粒
美國隊條女同大臣個女都好正

btw改到架車最快改到識飛唔係最難,最難係快得黎完整行完一圈唔飛出軌先最難

有d位要減速過,減得多又慢左減得少又飛出去,每條軌要改N咁多次,諗起就覺得煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞