[40萬訂閱+follower達成] Pomato 小薯茄討論區 (12) (冰/童/麗英/J/富/肥蚊/朱mic)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
Jackie參加完造星之後廣告多以前幾倍
當然其中一個原因可能係果張試當真轉會相
夏仔著長褲 冬天著短褲
其實個mv 真係拍得幾好 可惜首歌差d
其實我覺得首歌幾正
反而FH果首MV同歌都差D
但上到熱門就大把VIEW
同意fh個首太普通k歌 ca姐gareth 同小薯茄兩首有聖誕氣氛好多
其實唔關熱門事,係人腳問題,fh mc+三條女,點打都死啦薯茄問題應該係冇特別突出一個去做mv主角,如果係搵呀冰做主角,view應該唔會差咁遠
我覺得係小薯茄近排已經失去左好多”咩片都睇”既觀眾
好似我咁以前我唔會理咩題材只要係小薯茄出片我都會睇晒
但近排連出冰戲富我都冇睇了
有咩辦法 香港人就係咁 如果唔係嘅話一首冇咩特別嘅E先生 dear jane啲歌(no offense 但係好多歌都唔太值得有咁高名氣)
點會長期上熱門有咁高view同討論度
小薯茄出得呢類型嘅歌會好高view反而先出奇
更加唔好話同類型嘅歌 呢首都唔算真係幾出眾
女人係唔怕凍嘅生物
同埋其實條褲都唔算好短啫
咪都係普普通通一條熱褲
講真 微辣連係唔係藍都好大爭議
本身又唔係真係做咗啲乜嘢咁對唔住
你唔睇都算 何必連人地合作都要抵制呢
你真係唔鍾意微辣嘅 咁就唔好睇佢地crossover出嘅片
反正view數說明一切
冇hitrate自然就會少合作
J哥自肥可恥
今日置富Mall有麗英表演
熱門同人氣有咩分別
聽講人氣係for新開嘅youtube channel

Anyway我po咗幾個鐘依家先有人係度討論
冇咩特別好講
一大堆channel都唔知乜撚嚟
嗰個我睇完都唔知hit啲乜嘅channel都有第三名 真係得啖笑
歌個榜全部都mirror好難睇
唯一「比較正常」嘅係熱門影片
天竺鼠攞第一幾搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞