MIRROR 12家毒唯圍爐區(非期間限定)(5)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
依家佢哋賣嗰啲廣告好多都唔啱用
唔會逼自己買
依加係主辦單位自己炒黃牛
有諗過紅色大字但費事嚇親大家
你又啱主辦單位個價同黃牛差唔多
我原本有諗過課虎啤
但係我飲完應該會變 tiger不適.gif
屋企仲要冇人飲
不過我課咗vaseline 的確係幾好用
好多朋友問我會唔會課 我都話唔會
第一係睇係咪藍 第二係睇有冇需要
都係理性消費好d同埋唔想做爛市 比人㩒住搶
虎啤我都有課要埋酒杯
好彩自己都會飲酒 即晚同朋友啤一啤飲曬發現都真係幾好飲
https://www.instagram.com/p/CWXcdDov5Sj/?utm_medium=copy_link

應該old news 咗但係而家先睇到原來係虎仔做主動
仲要錫得勁肉緊
姜飛吻返轉頭之後虎仔笑得好開心
99line太99
99line最近真係好sweet
omg 99line so 99
仲努力追post中,只係追到(3)
留名先
呢個99飛吻j到失血
姜仔反應幾時咁快!咁flirty㗎咩兩個!
姜仔甜笑之後chok樣唱歌啊啊啊啊
超99
其實追緊(2)但成日忍唔住睇大家即時講緊咩
Fail咗紫色flakey hoodie嘅垃圾lm無資格做牙皮毒唯呀我咁多人爭飯碗㗎咩
我都仲追緊 推得好快
由攬一下都怕醜去到做主動嘅虎50句帶嚟嘅變化
望住兩個識咗兩年但係完全零交流嘅人
突然變到咁sweet 個感覺好神奇
99line
每一粒仔都用行動去打倒外界話佢哋不和嘅說話
呢兩粒bb近排真係q到我喊我唔介意喊到脫水
早兩日仲要一齊食飯
you are not alone la
諗住準時入去好似老闆kyubi咁輕鬆禁點知俾極都俾唔到錢又miss咗補貨
應該係大客場姜主動先 到fc場就虎主動

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞