MIRROR 12家毒唯圍爐區(非期間限定)(5)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
睇csl live又真係姜全團最穩

我覺得唔係話忙就大哂 有啲嘢係基本
mv係再突出首歌 而唔係咩睇多兩次會更加好聽 同埋啲人成日講聽多幾次會入腦都只係自己洗自己腦
每日關心牙柳請食飯未
Same
我諗到嘅講法幫佢兜係MV入面無講到最重要嘅三個字所以朋友最後走左無修補到關係
但爆係現實有講到出口所以佢同MV入面男主角唔同
登神高音位都唔好
真牙柳毒唯
可以加埋陳
佢哋去食大阪燒肉但牙柳唔請
佢地不嬲都廣告從業員 跑數師嚟架啦
睇佢地出團歌viutv個態度都係so call叫做fulfill 三周年呢個task
Viutv比佢地做歌手點會做埋呢啲垃圾planning
覺得跟本chur盡佢地而家嘅人氣賺夠就算
出碟嗰啲都講撚到覺得自己長氣

陳live要練練佢係真嘅 其實12個都要比心機喺自己想發展嘅範疇練下 一時既人氣唔代表永久架
唔知點解 覺得陳會比其他鏡仔相對上更唔鍾意只拍廣告
見佢成日都講只想簡簡單單唱歌
再加上 本身係一個咁有planning嘅人
遇著一個咁冇planning 嘅公司
果種落差 同心理上嘅壓力更大

不過同時我又會覺得 其他鏡仔 牙米又好 陳又好
就算公司唔安排 都可以學下以前牙柳咁 自己開多啲唱歌live練下架嘛
特別係牙米 上次live啲歌又唔岩自己 又緊張 出到黎真係唔得
就更加應該唔好驚人鬧 開多啲live去練
最尾陳掩面笑
我想問ghd Anson Lo個電車廣告去到幾時?
送張牙柳俾你
我都想知啊
依家完全係恨鐵不成鋼 fans都唔知可以幫到陳啲咩
好想陳陳可以鐘意返唱歌啊 最鐘意係享受唱歌嘅你呀hi
真心覺得陳今年走粉走得勁
又冇歌出 又唔蒲頭 得返廣告 Live又唔得 唔走就奇
反感mv救歌加一
平時做街客都只會聽歌 覺得首歌好聽先去睇mv
Mv拍得幾靚幾好睇都好 首歌唔得就係唔得
依家係聽歌唔係睇歌啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞