MIRROR 12家毒唯圍爐區(非期間限定)(5)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
其實我覺得係呢排佢出太多廣告
又冇歌冇明顯進步先會令大家咁恨鐵不成鋼feel
我估佢仲出隻隨意唱係仲鍾意唱歌
我又唔覺得佢唔緊張音樂
只係schedule 上佢自己都未必有時間做到咁多野
多唔多story/post 有無隱退feel
對我嚟講我又覺得唔重要
都好睇佢自己鍾唔鍾意用social media
同埋與其見到佢出post/story直覺係廣告
不如佢出少啲 一出令fans覺得有特別野好過啦
拎獎唔係不嬲都冇ear mon架咩
不過除左鏡 香港大把歌手都live唔掂都係事實嘅
Jf當日冇ear mon都冇事啦
嗰日佢真係好開心
可能知台下嚟得嘅都係fans 身邊又係一齊jam開嘅朋友 同埋成個concert重音樂性多啲
其實佢如果出返鯨落呢啲大路歌
今年人氣或者無咁霉 始終大路歌最吸街客
兒登3首都commercial 歌對佢人氣都好大幫助
但chan想試新嘢就一定有呢個風險
除咗表演,全部得台mon冇earmon,非歌曲獎唱嘅歌係903決定
唔好講街客
我都唔知佢有份爭
所以之前話覺得佢真係最大機會唔續約果個,依家咁真係可能轉公司都唔會直接消失
diu要佢日日夜夜拍廣告都算,連出歌都唔比佢心灰意冷都正常嘅
我覺得唔關事
年頭dwbf迴響都唔錯
係佢真係根本冇乜機會出現喺人哋面前
Viu淨係記得新人金
還妹仔債唉唔識講 我都好想聽佢新歌 究竟幾時先有
真 如果鯨落 正式開始 dwbf係同一年出 應該人氣會好好多
佢係我是現場真係feel到好開心
好掛住一個咁開心唱歌嘅陳陳啊
至少係做緊本業平時睇其他歌手上嗰啲live 就算唔係特別鍾意 都會提升好多好感
雖然我有份讚個look好睇 但都係唱歌嘅陳最charm啊
所以姜嗰次真係唔係吹奏 冇ear mon真心難
我地係粉就梗知姐 事實係好多街客咁諗
姐對佢有興趣 覺得佢有才華 但未算fans嗰啲
第二場覺得佢返左黎
雖然唱功同jf比冇得比
但係佢嗰種開心有返少少以前嘅感覺
冇左之前牙爆話佢唔想再唱歌嘅擔心
佢而家好似自己一個出event或者唱歌
個人先回魂
我記得Kenny唱嗰陣我老豆聽到屌出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞