MIRROR 12家毒唯圍爐區(非期間限定)(5)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
佢係走咗好多
一係爬牆變雙擔轉唯 一係直接脫飯
吸返嚟嘅都填唔返走咗嘅數
歌冇personality
講笑 有不足咪提出 好聽咪讚
想睇佢地上多啲yt 嗰啲music live concert
雖然知道會tune 哂音
但有得同唔同音樂人合作點都會學到野
仲有可能有音樂上嘅collaboration
不過diutv 一切都係錢錢錢
諗返以前年代嘅MV 隻隻都係個歌手就大頭咪嘴 然後加pair情侶係度鬧交
原來都有佢嘅好處
就真係只聽歌 而唔係睇歌啦
有套劇嘅都 但歌同Live都吸唔到新粉
唔好話fans
連hater同樂評都冇乜提佢
以為佢除左拍廣告退左休
以前嗰啲MV最On9 就係會有人無啦啦大叫嚇撚死
大家鐘意佢唱歌做歌手 唔係鍾意一個KOL
the best is yet to come就真係好聽同好healing嘅 不過平時嘅live就。。。
應該係反鏡仲要講野好難聽果啲
先會俾我完全封鎖咗
好似好多人覆佢咁
其實我今年先入坑
不過都係因為佢之前嘅表現真在太charm啦
而家我大部份時間都係心痛佢同屌佢
無人氣無reach 提都廢時啦
自信真係好重要
睇下爆由以前開始唱歌就唔係好但你唔會見到佢上台怯怕自己炒車,炒車都可以照去
就算係其他仔以前被人笑唱歌難聽佢地呢年都開始搵返自信,就算無好大改變起碼唔會再係驚係人前唱歌呢件事(調教入面嘅虎係個好例子
自己都唔信自己的話身邊啲人都唔會幫到你都唔會有進步只會退步
真係講唱歌我咁多個仔最鍾意就係陳,睇住依家佢一唱live就被人鬧真係好無奈,但大家都鬧得佢啱原諒我都係唔忍心屌佢所以評論了

心理問題影響都好你出黎係唔好聽就係唔好聽
性格呢啲野好難變,唔係要陳唔再做自己,但容易被心理因素影響呢點真係要搵方法解決
你有嘗試去改變大家一定會見到,就算街外人睇唔到最少都對得住自己對得住支持你嘅人
例如張敬軒首我的天
我仍然堅定佢係我心中首席
我等緊佢番黎
霉到hater都唔記得佢
淨係得返閪始有心跳追擊佢
仲keep到上弦四我都覺佢好叻
又番番去同一個問題
陽剛得嚟柔情 同時又成長咗好多
認同開多啲唱歌live
成日都話想陳陳po多啲隨意唱
上次米生日live都有講過之後想佢開多啲唱歌live練下
有啲機會係自己創造嘅
同埋有多啲呢啲活動都可以鞏固下啲fans啦
但我唔覺係chan係冇自信
係心灰意冷感覺多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞