最後一間許留山將於今個月結業

411 回覆
719 Like 10 Dislike

台灣菠蘿🍍
賣甜品飲品越開越多分店喎
細個覺得佢杯蘆薈爽好好飲但好撚貴
貼埋啲九唔搭八嘅嘢就當自己係正確?
叔一燒張圖又話關許留山事
貼咁多圖都無張圖關許留山事
同埋又唔見元氣美心執笠
你連啲基本論據論證都無 on9完未
你咁講其實出街食飯都on9啦
唔好傻啦
乜嘢光榮渣哥水門龍門嗰啲黃店嗰啲食物質素先係垃圾
只係啲人中哂降頭難食到屎咁都要排,仲有嗰啲乜乜黃色認證珍珠奶茶店40幾蚊杯,貼幾張poster大把人幫襯,到中後期直情poster清晒扮都唔扮,根本係呃錢,到而家幾多都割禾青賺錢走人
任何嘢都係政治,邊個夠膽食許留山?唔驚比你放火燒?淨係連登呢度都有唔少人恐嚇食呢啲舖頭要俾人放火燒死全家
仲有個薄餅,雖然自己買都好平
好心你俾啲水準,俾啲論證睇吓,就算好似佢咁問問題都冇你咁低水平 淨係識打稻草人
block柒你個戇鳩
你自己單機唔使同我講 反正我又唔係講俾你一個聽,呢度睇得明嘅正常人幫到一個得一個,如果香港地得返你呢班咁嘅垃圾真係冇希望
你啲問題同選管局一樣,你想我點答 不如花啲時間自己Google下,再諗清楚你想問乜嘢好過?
英國仲有一間 不過唔知真定假
除咗核心商業區,許留山講緊杯有水果既野飲拎走都係20蚊鬆, 比起杯化學奶茶郁下都索價30講真唔算貴,放學時間好多學生仔女坐低飲,着校服平好多,做會員仲有折
芒果的報復
開左過對面海
濱崎步去許留山買嘢飲,你哋班喺大陸老母個閪窿出世嘅所謂香港人都唔知出世未
係你駁我之前留心啲睇嘢先啦
同埋又唔見元氣美心執笠
尖沙咀分店一杯飲嘢夠膽賣70蚊,抵佢死
以前細個食真係好鍾意,但係大約八至十年前開始逐漸變質
我覺得許留山好飲過依家啲黑糖珍奶 乜乜奶蓋啲化學劑
細個中意食多芒小丸子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞