MIRROR12家毒唯圍爐區(期間限定)(2)

1001 回覆
32 Like 9 Dislike
真係痴線 有問題咪屌 如果姜有咩我照屌添呀
Thanks 絲打
宜家騎虎難下
攞新人金定銀都會俾人屌/笑
一向不遺餘力屌首推
我應該係黑粉
我又唔覺得去到好難聽我都係因為E先生之後先更鍾意佢 我真心覺得e先生好聽的 不過之後兩首擺明冇時間錄搞到未錄到perfect就出街 覺得佢如果放多啲時間練唱歌唔會係依家咁 始終佢perfect pitch如果有練唱live唔應該成日走音 希望之後會進步
有Nowhere boys 有on仔 有爸爆 有j身軀 依家原來仲有Yusobeit 但係我唔得閒 好提子有得睇live嘅人
佢有直接鬧我咩定佢有cap我圖定點,無追開個邊,都係有大事先望兩眼
我係毒唯po牙爆,我大愛撚前事不計,傾向相信佢無真正嘅惡意,只係唔得閒追po無睇全貌又選擇相信啲煩膠片面之詞 好似呢度有啲人曾經信咗足浴絲真係毒唯 淨係想同佢講唔好覺得呢度成個po都針對佢

同埋攬攬呢度敢於上水嘅爵屎登神推 真。合理和平討論都 include所有人
呢度真係無原因要惡意攻擊邊粒仔,真係就事論事,資源傾斜係事實,全公司今年資源捧一個新人係事實,佢各方面嘅實力唔夠、作品質素參差都係事實 講呢啲唔代表反佢,只係真心想佢冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽,有4 plug 係戥其他仔唔抵㗎啦,但資源已成定局,所以都希望4 plug高質,佢今年係Mirror重注,佢都fail = 帶衰Mirror個brand = 我粒仔會受埋一份,真心想佢成功再帶旺Mirror個brand 如果4 plug又MAP質素咁趕出貨又俾人話廣告從業員,呢個朵我仔都有份受 不過個台灣歌手好似有料所以希望好好睇睇啦
有見過,真係好地獄
本身以為爆爆會頂到但唔記得邊個訪問阿柳有講過佢都幾大打擊下有考慮過唔再出歌,心痛死我
多謝爆爆你成功跨過了重有繼續出歌,今年嘅新歌都連繫及昇華
我想講 奶油真係好sweet 其實我虎皮推但奶油q到爆 虎仔對住牙登勁bb 牙登拍埋去好高大好man 同埋依家撈虎突然間好熟好撚q 呀 虎仔係咪要做返真。細仔了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞