MIRROR12家毒唯圍爐區(期間限定)(2)

1001 回覆
32 Like 9 Dislike
回憶下兩個bb樣嘅互動先
乜原來會有官方片㗎
俾diutv 走數走到有ptsd
想講真正值得討論嘅係呢啲live嘅演出
而唔係喺邊到見到巴士呀、粒仔終於收工喇唔知夠唔夠訓呢嗰啲
但玩到佢自己都淆底好撚好笑
打機live充分發揮到佢9up同轉數能力
由一個閪人浪人變咗做保姆
嗰陣睇佢喺調教話覺得自己冇咗團火真係好心嗡
直頭反鏡啦
佢轉數真係好快 啲訪問難到 極度respect
利申我承認我有為嘉賓嘅私心
但去得睇演唱會就一定會做定功課
loop返主場歌手啲歌 欣賞人地嘅作品
入場就全程投入 會嗌會fing有需要會跳
絕對唔會睇完嘉賓就走人
呢啲係基本禮貌
最緊要係唔好失禮自己中意嗰粒星
文文唱歌未必係強項但我成翻loop佢唱跳天台飛人
港普之父係特色黎
好驚鏡粉出征
泛指所有仔嘅粉(留言倒模咁款嗰啲

牙勁真係好好笑又好好仔
希望I swim多發揮同有後續
真心佢入咗mirror好似冇咗表演團火同自信
星一嗰陣佢charm到癲
德仔好好啊!!!我就係睇佢打機先鍾意左佢有幸LIVE答過一次問題比佢見到幫到手
好想大家可以瘋狂討論下佢有幾可愛,個人正能量又轉數快,大家都應該感受下王勁嘅好,雖然恐怖game真係搞唔掂,唔敢睇outlast
王智德世界第一
第一次見好cute
如果佢地cap到我假團粉嘅留言 我又想睇下wo
今次轉場係因為 之前假團粉公海鬧粒仔樣衰柒果啲人身攻擊我明呀
每次我都有幫手出聲
但係今次睇返留言 明明足浴絲開頭回應公海班人story低調高調果樣野
用字好neutral
但係反駁條友 反而話某粒仔日日放負扮哂孤獨 再cap絲打圖話佢先係毒唯呢樣野
Sorry接受唔到
我反而好鍾意睇佢玩outlast淆晒底慘叫再用唔同9up去安撫自己
不過唔好勉強
佢哋推個幾個邊有咁多live 演出俾佢哋討論人哋咁忙 邊有時間出show
有live 嘅時候咪就係團嘅時候 但係咪就係會主力討論其他仔嘅表現囉
呢個我睇完都得淡笑
真心唔覺佢有任何踩嘅成份
反而回應嗰個就講得好難聽啦
依家成班人喺晒隔離圍爐 連個樓主都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞