MIRROR12家毒唯圍爐區(期間限定)(2)

1001 回覆
32 Like 9 Dislike
召喚連登所有「毒唯」面孔

本post宗旨
1. 暢所欲言
2. 話題盡量圍繞返鏡仔/香港樂壇
3. 暢所欲言但唔好人身攻擊/無合理原因惡意攻擊任何仔
4.太離譜嘅傳聞唔好討論太多
大家開心追鏡
繼續lm先
好post要lm
皮皮留名
希望呢個po長做長有

我最愛嘅死神Lm

12粒仔係齊度
咁快推爆po lm
佢個首嘅dance version就有晒budget搵晒靚景拍
之後又快快手出到
虎道門dance version呢?團歌dance version呢?
咁real得唔得㗎你
打卡自己打都得啦落區出巡jm9 am team係咪on9撈嘅虛榮心又停得未

我唔知落區出巡嘅意義係咩
吸粉?係咪落區出場去支持fans拎幾十萬搞嘅大型應援就係好sweet嘅舉動?
我諗佢自己都知自己幾高人氣 呢啲嘢keep住做勁危險
第一張gif
我兩邊都睇咗 係好似但屌抄襲就過咗龍
比舞藝各花入各眼啦 撈跳本身係好勁嘅
真心respect Ten跳舞 冇追開

ten係我好錫嘅一粒仔嚟
嗰次我真係有衝動想脫鏡
同埋嗰排都對chan米後續冇信心
我都唔明佢諗乜
個次真係個個都話佢無暗示
明明自己同身邊啲frd都覺得100%係講緊去打卡
之後咪瀨晒嘢 人踩人咁款 佢又乜都影唔到
仲成堆跟住佢就快逼岀馬路 嚇撚死人
真心唔想佢再去打卡 repost下咪算 反正大家都明
不過唔知點解係嗰次特別嚴重 之前打卡都冇咁樣
其實大表都話佢冇去過巨龍巷打卡
唔明點解啲盲粉可以將打卡link去寵粉合理化件事
要去都唔係嗰啲時間去啦
唔會吸到粉 只會令路人反感如果要寵粉大可以自己私底下打完卡歌po返story出嚟多謝大家 唔知佢究竟諗乜
大表都知多人嘅地方唔適合高調出現
真係救命仲俾人話佢搏上報都唔知笑定喊
生性啦撈
唔好意思阻個位 牙表呢條片啲男人味好撚好J
之前成日last day去嘛 啲人估到咪去捕佢
表真係好型
啱啱重溫尋日csl live
冇台慶咁誇張但都係米把聲最明顯
第二係爆 雖然高音好多flat晒
中間穿插下爸表勁皮咁
dancer出身係好氣啲但無耐佢哋唱功都偏弱
而且有幾下冇tune返大聲個咪
例如一開始勁句baby
我要帶你到最高
而且既然首歌咁密集又係跳唱
點解唔索性副歌分兩/三組唱
最少啲仔知佢自己有邊句可以抖下
Boss仲要成首喺度彈下彈下
lm
留名
大家推po推得好快
仲未追晒上個po
唔阻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞