MIRROR12家毒唯圍爐區(期間限定)(2)

1001 回覆
32 Like 9 Dislike
jerdan就擺明係frd 都冇咩ff空間 所以共存冇咩問題
只係而家柳只要同登/神任何一個玩 或者純粹登/神訪問提到柳就會有班友tag晒柳叫佢電燈膽 工具人好撚煩 仲要踩埋入jerdan啲post sell登神
搞到連jerdanson都唔係太想睇
因咩事脫粉
Alton tiger提都冇人提
想講調教做返星一個item嗰part
除左爆望陳嗰個眼神外
登都係用差唔多嘅眼神望柳個表演
嗰種好欣賞又欣慰嘅眼神
巨豬都係
進…步…中(希望)
又講埋 每次個嫌棄巨龍opening我已厭
姜成日都想問陳攞demo攞歌聽
好開心咁樣起碼話到俾陳知有人期待佢嘅作品
希望陳都搵返個信心
姜都真係好好 好錫哥
哥都好錫你架其實 任玩唔嬲
所以話點會唔心淡
Lm先
正副隊長好charm 個編舞好好睇
重未見過真人但每次淨係睇fan cam牙爆都真係有keep住進步覺得好開心
連有嫌棄過虎道門Acoustic ver.佢唔識放輕把聲夾返首歌嘅時候到live果時都有改到
佢算係多啲出Live嘅一個好似多啲機會見,但成日覺得為左嘉賓去買飛好唔尊重主場嘅演出者咁
係啊 我食兄弟gay
就係你講嘅問題 搞到柳好似真係電燈膽咁
一齊呼吸附近嘅空氣都係糖嚟架
頂想講撈望住邊個一笑都柔情似水咁架啦
對虎眼神同笑容都係咁架喎
又成日以為自己識讀唇
人地試當真,佢地就FF當真
音樂上嘅知音
想召喚頭巾絲好耐無見佢
最尾嗰句
我本身以為三周年條片係ak演唱會條片咁周圍影下 而家佢哋咁樣2個坐喺度講 好似有少少悶
牙勁打機真係好好睇希望佢以後同班仔開啲玩笑唔洗就住就住啲認真撚好得人驚
兩個單頭對cam齋talk
冇機會拎go pro出台/官方片又係搞不懂
希望可以見翻佢
記得睇cc虎道門live po見過佢
但係就冇乜入鏡po
最型係正副交低咪比dancer再勁smooth咁接返支咪
唔係突然發現佢地無咗支咪又有返支咪所以playback返黎睇都完全唔發現呢下
正副型到跌渣
屌 笑死 未追po留個靚名先
騎劫咁反鏡po 再開新po
仲要未睇已經爆咗個po

利申 最愛柳但係真團粉到鏡po連柳都唔多講 講其他仔多
唔好屈我毒唯
以前鏡po講過我最愛柳 其次撈
但係唔鍾意神徒日日都心痛撈撈 再N個emoji 果種tone
本人追星多數笑下粒星柒野 低能野 好少吹奏
但深知鏡po笑下撈係應該俾人當hater 所以好少提撈
希望呢個po真係可以隨心傾啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞