呢期呢班人推既網上賭場係咪犯法?

631 回覆
330 Like 17 Dislike
相信是打手黎,有班人成日講會贏會贏 洗咩出你千之類
樓主做緊既是好事黎,支持

幾多人玩呢d傾家蕩產
然後果班友即刻話是玩果班人傻

同劉華門徒一撚樣
我整白粉冇野架,我冇搵支槍指住佢地買架喎
是佢地求我賣比佢地架。。。
通常呢啲盤
買莊已經贏咗五成
推多棟落閑就實食冇痴牙
搵錢真係唔難
佢呢輪應該執唔少先咁博命

不過唔係靠賭
係靠水魚

癡撚線tg成日俾人拉入group,就係呢啲廣告。

講到好似好撚易贏咁,其實呢到有冇人贏過?
啲圖係咪假圖嚟
去澳門玩如果中場有呢啲路實圍滿晒人

我朋友玩到中晒毒,但我見佢入錢多過出錢
都見過佢贏錢嘅,但真係好少
大家戒賭啦,長賭必輸事實嚟,
我朋友玩網賭玩到3更窮5更富。
明明中午話今請我食飯,贏左幾雞,
出到嚟叫我出住先,話輸鳩晒

好撚戇鳩,冇節制嘅人賭係輸鳩梗
你當正常賭場咁, 實有機會贏架
但亦都同你去賭場一樣, 輸一定多過贏
同埋仲方便過去賭場, 冇節制能力一定死撚得
同埋呢d 咁既網, 你入幾十萬去輸就好易
但你贏幾十萬要拎出黎就應該唔係咁容易
6位數字去澳門賭啦
呢啲當機咁打架咋,
我朋友都係陰啲陰啲三兩千咁入去玩。
佢話最勁試過贏5萬,收到錢。
之後第2日買波輸返4萬,1萬1萬咁入
咁我睇過佢地買波,賠率真係抵過狗會嘅
又話咩跳車,開大提早派彩,
我搭佢地買幾次都輸,唔柒玩
啲撈咁似以前fb做倫敦金班人咁
其實都係類似模式
佢晒出嚟係做庄先搵到,
唔係賭到贏咁多掛
即係賭仔夾俾佢
真呀
佢地呢d為左錢乜撚都得 毫無道德
做雞最多害自己 同害叫雞果個
呢個垃圾story 係害尻埋d無知少男少女 同埋佢地屋企人幫手還債
真係好撚賤 拎d陰質錢去吃喝玩樂 仲好意思係咁ig story 曬命 佢地真係好撚野
班雞憑咩搵到咁多,又開埋美容院洗錢?
我做左 成班仆街target ig 入面個班入世未深想搵快錢既人 賤到仆街
人地shisha緊按緊摩呀 話撚知班傻仔輸錢輸到破產 佢有佢繼續風流快活
真呀 累撚埋無知少男少女 同佢地d屋企人
佢地呢班電子雞真係為錢乜撚都做 害人都做 只要自己有錢玩樂 唔駛返工就得 垃撚圾
話無利益叫人玩真係無人信 咁好教人賭錢發大達
報警拉柒晒佢地啦,
做艇做撚到雞咁,出真人氹啲狗公課金。
前面仲有人話佢唔係香港 講笑咩
人地去左巴拿馬到按摩呀嘛
賭百家樂本來只需要考慮莊閒兩個選項,啲傻鳩又話有路睇,於是發明咗大路小路大眼仔曱甴路等等四、五種路。下鋪開邊條路唔知,都係靠估。結果由兩個選項變出五個選項,信睇路會贏錢嘅人肯定係白痴
見到呢d 真係 殺人放火金腰帶 修橋補路無骨骸
呢家社會笑貧不笑娼 理撚得你點搵錢 搵到錢就得
只會助長更多人靠害人黎賺錢 去沉溺紙醉金迷既世界
呢條女乜水,做到咁撚串,
撈外仔撈到出埋自己真樣,
擺明當班狗無到
分分鐘我朋友就係玩佢個網。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞