呢期呢班人推既網上賭場係咪犯法?

631 回覆
330 Like 17 Dislike
盡做 好過依加真係得閒先拉下
其實呢d網錢就一定收到 成壇野真係大生意黎
唔係好洗擔心收唔到錢 驚輸哂d錢仲實際
有好多本身黑警做人下家 又或者孭住條外圍數
其實講到尾黃賭毒唔關黑白兩家照應
呢d偏門生意邊會做得成
OK 我收皮
銀河行入啲果間百老滙有一張100蚊百家樂
講緊兩年前
唔係喇,應該係換碼既5%
股票咪又一鳩樣係啲傻散以為自己股神 睇啲咩乜柒圖以為知幾時升幾時跌 咪又係輸到仆街
養肥條魚再割 一割沒收哂資金又有糧出
你一定係睇盤師
師兄識少少野 跟開聞西?
再推 咁撚揚都無事真係食得屎
笑撚到
100% 犯法 但0%執法率
全部自己人 拉乜撚野
發財埋邊
errrr 其實你反還反 有時佢地真係會拉

3week ago,

西九龍區以賭場式經營的德州撲克或真人派牌百家樂非法賭場有上升趨勢,不法分子在社交媒體招客,以「一流地段」、「靚女dealer(荷官)」、「茶煙飯全包宴」、「有的士錢」等吸引年輕客人,並會提供賒數服務及售賣大麻。有年輕人誤以為此類賭場較高級及安全,最多只會被罰犯聚而成為賭客,更有年輕人在賭場內被不法分子利誘作詐騙、販毒等犯罪行為以賺快錢。警方展開為期三個月臥底行動,兩星期前收網,至昨日共搗破9個非法賭場、2個詐騙集團及2個販毒集團,合共拘捕137人,其中17人未滿20歲,部分人是學生。據了解,黑幫「和勝和」有份操控非法賭場。
白痴 賭大啲睇下點收
賭到差唔多咁上下就會執左開個新 你去邊追?
笑撚左
開百拉一 咁都信 你不如信共產黨
咁係咪0%執法率? 有一單拉左都唔係0%啦柒頭

係咁笑撚左又笑撚到 柒你就收皮啦
我之前識個朋友贏百幾萬都準時收到錢
但你過賭過億隻艇都唔敢受你啦
呢D早期一定係收到錢 後尾佢一野走佬你都吹佢唔漲
更何況網上賭錢 要做手腳真係一D都唔難 我諗極都唔明點解仲有人信個咩黃安係識睇路
佢唔會汁,佢會封你acc
我唔驚冇錢賠
我驚冇人賭咋

Tg大把日日叫人開戶 又曬錶
牛市個撚個鳩吹話自己睇中乜乜77,
基本上是但篤隻都中啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞