呢期呢班人推既網上賭場係咪犯法?

631 回覆
330 Like 17 Dislike
個黃安一樣有曬 點只曬錶 曬埋袋送埋車添
咁你見到有罪案發生你會點做? 唔理? 定自己去執法?
你又無權亦唔夠膽去執行私刑 想問你咁樣係香港生活仲有咩意思
我唔同你駁呢駁路 我淨係知條友咁樣網上宣傳我見到我就想post 出黎比大家知
唔想佢呃到人 就係咁簡單
痴撚線 咁好搵
Ching係咪網上報左
全部Yaki Wong啲fd
同埋呢條女都係

撈到fat fat都大把人繼續落搭比錢佢賺 人地仲光明正大宣傳網上賭當 繼續食玩shopping話撚知你
係呀 佢地做唔做野唔知 但係我就報左 反正我係懷疑有罪案發生
連登推到上熱門多數第二日就會拉人
因為真係有班狗專mon 連登
點解會有罪案? 有警察執法架喎
有国安法架喎
點解仲會有罪案嘅? 不如你解釋下
用啲徦試玩100萬都得啦
講咁耐 原來我講緊a 你又係咁講b
然後話我點解唔明b
算吧啦
我講緊警察唔會拉自己人
你就係咁講「報警報警」
勁撚低能

白痴仔咁 理解能力有問題
解你老味 總之我就係要推呢條女網上宣傳不明賭博網站 其他野我唔會同你條白卡佬嘈
你點知邊d係佢自己人? 你勁唔想人地報警 做乜鳩
冇證據有咩好講
邊到自己人?有冇wtsapp對話?定你係警犬知果班係自己人?
就算真係自己人咁又點?信唔信警犬會拉自己人對我有咩實際影響?
拉埋國安法去講已經on撚9
連登仔都幾撚勁,做撚埋黑警嗰份,所以話啲黑警幾撚冇用,依家啲資料楊晒就可以執雞啦靠連登仔又破一單大案
晒氣,攪到班狗利益先會去汁髮
人得你唔得,咪學吓人囉
又黎呢招呀? 賺錢有好多方法 依家條友利用自己followers既無知黎呃錢 仲要係叫人去網上賭場賭錢
依個世界一定有人眼紅,自己賺唔到所以想拎走人地賺到既野,仲要冇成本點解唔報,我唔會話人報警係正義

我做咩要學佢 佢氹人充值手法咁低級我要學都唔學佢
前年打完你今年仲要幫你加bonus,咁好嘅狗去邊度搵
人哋開賭無害人,op就無端端走去搞鳩人
佢咪報囉,笑鳩佢姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞