呢期呢班人推既網上賭場係咪犯法?

631 回覆
330 Like 17 Dislike
佢班撚樣一定知呢樣網賭係最多傻仔會上瘾同輸得最多,不惜俾人拉都要宣傳到咁,就知幾好搵,徦到仆街
攞個Curacao e-gaming license,再用VPN上網賭
做莊好搵呀
https://www.youtube.com/watch?v=JMk77kD0uOs
聽過係馬拉
某d網係賭白頭片
果d輸極有限 睇隻艇開幾多碼比你
尤其係而家好多工都未返過既細佬比tg group d人點去做艇仔 所以d碼未必開咁大比你
有d係入錢落去賭
果d就真係你入幾多都可以輸哂
屌你老味瞓醒追post 竟然有人話我係宣傳
宣你老味我恨不得呢d 呃人錢既人早d死
擺上黎係想make noises 等多d人知呢條友呃錢
https://sunshine-ccg.hklss.hk/hk/sunshine-news-and-events/sunshine-news/86-2019-09-20

上網搵都大把,一定有人話個師奶唔識賭啫,大把人贏
呢d真心係好好搵 好多係抽5%水
你賭一萬佢就收五舊 如果佢拉到一百幾十個黎玩條數係好和味
仲要你贏輸佢都有得抽水 你賭仲要搏 佢就sure win
op搵唔到錢跳出嚟講犯法個吓好笑
咁熟口面既

我都賺夠
蘇淼淼又出事,又比男人打
https://lih.kg/2611224
吓 咁都可以講我? 師兄賭開呢d ?
係 百家樂贏唔到錢架 全部人都輸錢架 冇人贏錢架
當班老底mk妹呢期興咩,就知咩係最好搵

倫敦金,美容,傳銷,健身

網賭就係大熱
同埋d人話呢d網換唔返真錢
同埋係假,點會呀

呢d網係無本生利嫁

拎世博為例
會員數目起碼10幾萬走唔甩

d人入舊錢落去
堆錢變成一堆數字
你賭贏賭輸 係你拎錢出黎個刻
都只係一堆數字

但佢地戶口既錢不停因為d人充值增加

就好似銀行咁
銀行用市民d錢去做其他野咋嘛

唔係所有人同時間禁錢出黎
根本唔會滯提

同埋佢地戶口,每半個鐘換一次
根本多到銀行查都查唔到

———————————————

有朋友一晚贏過10幾萬
之後輸成50幾萬

唔係因為個網出千 要你輸
呢d即時派牌,你開幾多部電話/電腦睇 結果都一樣

問題係你愈賭愈大
贏個時就諗住唔爭在,反正d錢贏返黎
就繼續賭

輸個時想追,就諗住all in一鋪返身
好啦,俾你all in追到一次兩次又點?
總有一次輸到仆街

總結就係 不賭就是贏
拎去食餐好既好過啦
但上面4個可以合法咁呃錢
網賭點都唔係合法
又話猛虎回頭
點解十鳩幾鋪莊都界唔回頭閒架
係,以前係有,但一定冇依加咁撚癲
就係捉到武肺搞到馬會唔開,澳門又過到
又有轉數快
班友捉到條水路,fb ig
連傳單都派埋
真係讀過下中學既 Probability 都知賭錢唔會有路睇, 仲要信網賭, 真係抵 D 人跳樓死.
傳單都有? 係咪真事幾時去馬會門口兜客
係,屋邨搵人派,之前fb見到月歷都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞