呢期呢班人推既網上賭場係咪犯法?

631 回覆
330 Like 17 Dislike
屌你老味開賭無害人都講得出
你都幾似佢地d friend黎駁 開賭無害人都講得出
有強姦無焗賭呀小朋友,賭到仆街完全係佢哋自己攞嚟
好話喇,我唔賭錢嘅
你究竟有無睇我cap d圖 佢d手法完全係好誇張咁引無知mk 入局 咁樣都無害人? 大家價值觀相差咁遠無謂講
下 氹人做犯法野喎 無害人?大力宣揚非法網上賭博喎 你係佢d朋友都唔洗幫得咁明顯啦下話
講犯法, 中大, 理大暴動個批, 仲有幾千人未捉, 仲有家長車個班, 其實真係好忙
冇害人你都講得出,上邊咁多圖又名牌錶又名牌車,呢啲行為咪正正引你入局囉,咁當然個Market梗係唔係聰明人同連登仔啦
呢啲咁嘅行為咪正正講到賺錢好容易,俾啲入世未深嘅靚仔靚妹上釣囉,有名你叫賭局賭局,真係要公平玩技術嘅就玩poker啦咁你開無牌場所都會受人尊重囉
唔好係到用政治騎劫我個post 重點係佢宣傳手法 同埋個網係咪合法
真係好撚癲
exactly 條友仲要係咁叫人快d充值 個網本身唔合法既話就咩都唔洗講 我就係想大家唔好入錢落不明網站
咁咪交吓智商稅囉,佢哋老竇老母生到佢哋咁on9就真係害人喇
學佢呃人 學佢做犯法野?
我要眼紅我眼紅買TSLA Bitcoin eth 發達d 人唔好? 呃錢發達有咩值得我眼紅
我係佢哋啲朋友就去咗搵真銀啦,有時間同你係度柒?
你柒啫 我開post 講野又無講錯 佢係引人入局wo 引人賭本身就錯 仲要引人去不明網站賭
咁做咩啫你 又叫人學下佢 又話佢無害人咁 咁佢擺撚到明氹d妹妹仔入局喎宜家 你成隻護主犬係到吠做乜姐 幫完你又無得屌既
你有無衝過燈啊 有無出街除過口罩啊 疫情期間有無多過 4 個人一齊出街啊 有無掉過垃圾係地下啊
喂 犯法架喎
網上賭場依家一街都係
你咁樣開個post, 好快你facebook 都好多廣告
出入數全部用銀行支那寶

點解可以咁高調? 懷疑執法部門背後有份經營
完全唔同性質既野拎黎比較 你都傻傻地
呢d網合唔合法 而且係咪有風險一野比人拎走哂d錢? 答案大家心知肚明啦
佢咁大力叫人去玩 仲要講到贏錢係食菜咁易 係咁宣傳 你覺得佢行為同掉垃圾落地一鳩樣咩
網賭緊係唔合法. 問題係網絡世代, 你見141仲經營到, 就知咩係社會秩序.
係呀 就算無人做野做人拉佢地呢班人
我依然都想等大家見到佢d story 係幾咁假 幾咁似騙局 我開post 意思就係咁啫
俾你搏倒99倍贏倒你又點cash out
就算係平手走人 已經好多巴打因為不明大額過數俾人封左個銀行戶口
你自己諗
我都廢事彩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞