致堅持唔打針嘅人

894 回覆
3883 Like 150 Dislike
其實係咪你誤會左d 咩?定睇唔到?
佢幾時話「暫時」未打無影響?
佢話-仲未打,對人生無影響。

完全無話暫時無影響,暫時未打,
而佢復左我話(唔洗擔心)可能令我誤會左,如果有得去旅行佢就會去打,咁我咪理解囉。而我都無再回應。
我唔知你點睇,又衝出嚟攞威幫人出頭,人地都解釋左去旅行就會打返,唔係成個人生都唔打針唔出國。我亦都覺得好合理,可能之前有誤會,以經完左。
係你自己差出嚟代人出頭攞威炸以為好型,得喇你型晒喇,我又唔識字又唔理解層主諗咩完喇好嗎?
甘迺狄家族後人反疫苗
星期六在意大利參加反疫苗大游行集會演說,有很多人是清醒的.
https://www.wantedinrome.com/news/robert-f-kennedy-jr-slams-italys-green-pass-at-milan-rally.html
1月去英國 琴日打左第一針
申請電子檢測記錄請往 <www.evt.gov.hk>[請勿回覆]
諗住搵醫生寫醫生紙 好無奈咁話我打得先灰
堅持緊
就係唔打 吹咩
唔打針既Post開始變到好月經Post
根本打左針都中,打來做咩?
其實可能打左既都中左,但又唔去驗當冇事!

應該鼓吹全人類每兩星期做檢測,spin 走谷針
公司逼人打都算,我唔明點解有d 人返自己工,都要一早走去打,個腦生係邊
無打,好彩公司都無逼我(可能以為我打咗
講真又唔係多case,又唔趕住去外國,再等多排分分鐘有藥/其他疫苗,依家都唔知打嚟做乜
去英國唔係可以唔打咩
不過要隔離?
之前有陰性檢測就唔洗隔離同打,唔知有冇改
流動檢測應該都可以上返政府個網down report嫁啵
唔打要隔離
大把人陪你堅持
重點係打咗同冇打
都唔洗互相批鬥
或覺得自己點點點威點好
個政府迫針谷到咁
好多人都冇得跟自己意願
見親呢啲po都拗交
好無謂
利申 冇打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞