致堅持唔打針嘅人

894 回覆
3883 Like 150 Dislike
無人想知你公墓猿頂唔頂得住
屌港共逼人打針係一回事
屌人打針又另一回事
屌人鼓勵打針又係另一回事
中資 冇逼人打
只要宣布去日本返黎唔駛隔離我估接種率即刻推高到90%+

樽仔有
我都因為冇打針冇咗份part time
好彩一兩日內搵到份新嘅
雖然人工爭一大截
但係個人都開心啲
傻西苗撚不停將毒針嘅用處搬龍門
一開始就話防感染,到打完兩針都照中招就話防重症,到打完兩針都死就話要打第三針先有效
過多幾個月後肯定又話要每半年要補針
打針個D都on99
講真打唔打針係自己嘅選擇,亦都係一個由自己負責返嘅決定,無可能動用權力施壓要其他人打針,為咗支唔關自己事而只係關唔打針嘅人事,就180度對你態度轉變,諗吓都覺得呢班人弱智即係等同我唔想食生菜,剩係想食通菜,我唔食生菜你理得我唔夠營養又好,又唔關你事,但你又要黑我臉再講其實對我嚟講真係唔關咩壓唔壓力事,而我真係對支針嘅副作用成疑先唔打針,咁你班人又要黑我臉?會唔會太神經質?

Fox:官方數據顯示:高疫苗接種率的國家死亡率飆升。美國20-50 歲年齡段的人群,正在以前所未有的速率死去
https://lih.kg/2763070
On9仔
但我支持你堅持
堅持緊,而家每周一檢緊
所以唔駛急,
等其他人試下先,
好似疫苗咁,
等班腦殘打哂先睇下副作用點先決定囉。
香港已清零冇疫情真係唔駛急,
始終後果係自己受返架。
呀媽係女人都要講出黎,
因為香港已充滿謊言
但你解釋唔到點解Twitter 會ban嗰啲講疫苖副作用嘅ac ,你又解釋唔到點解youtube會黃標講疫苖副作用嘅片,啲左癌科技巨頭做埋同一件事 - 封鎖會影響接種率嘅消息,成件事睇得出好唔尋常
加油巴打 我同你一齊堅持緊
you are not alone
支持!!!
respect
你中咗先焗住要食藥同你本身無事但走去打疫苗都唔同講法
如果輕症唔洗入icu嗰啲十日到自己會好番
繼續堅持
最直接嘅解釋咪就係YouTube同Twitter覺得嗰d係misinformation,你都識歸類佢地係「左癌科技巨頭」,啫係理念差唔多,做法差唔多都好正常

「睇得出好唔尋常」係陰謀論成日用嘅語句,做娛樂節目嘅catchphrase係好吸引嘅,但係無憑無據囉
2 ,3,4 想問下係點proof 出黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞