致堅持唔打針嘅人

894 回覆
3883 Like 150 Dislike
g持
哦,正常智力,會get 到,你最正常啦,人生攻擊就覺得自己岩架啦。你唔撚比係層主打錯既咩?
退學唔可以低頭無骨氣
你連「人身」攻擊,都寫咗做「人生」攻擊,咁你理解錯人生,我諗都正常,大家體諒嘅。人哋層主加埋個「仲未」,咁個語境就再強調啲個人生係指到依家為止嘅各方面啦,你成個on9仔咁一吓拋10個國家出嚟話人去唔到,以為好撚型咁人哋下句都覆返你有得去時就再睇,你仲講緊人哋打錯
佢話唔洗膽心,係咪覺得可能頭先令人誤會左呀?咁佢咪解釋返有得去旅行就會打囉,咁難明咩?
仲有個10個國家未打針的確係唔比入境,呢個係事實,去唔到對人生的確係有影響既。

你條多事友入嚟足人錯處覺得自己好撚型?
戶外冇戴
等緊噴鼻
你地到呢家都仲係叫人戴口罩
根本個結在於個病根本冇需要戴口罩,正常生活就得,如果香港大部份人都咁諗,個政府就未必夠膽咁迫人打針
咁你打咗未?
有2 又點會同時信6

利申,支持個人選擇,反對迫人打針,自己打左
咁人哋覺得對佢目前人生冇影響, 咪由得人囉, 邊個多事撩人先? 你個on9仔多事友, 走去一吓拋10國地區, 問人去唔到係咪冇影響, 講到人哋成世唔出國咁, 我至嚟提醒吓你, 佢人生意思係指目前各方面, 暫時唔洗去未冇影響囉, 遲啲要去就再諗再打囉, 好正常理解, 咪撚咁弱智拋10國話人去唔到啦。你打完, 人生咁好, 去咗幾多國?返去讀書學吓「人身攻擊」「人生」「擔心」嘅寫法先啦, 打針打到變文盲咁。
一齊堅持落去
你都幾撚好笑架wo, 你認為層主係咁諗,你係咪佢呀?
佢人生意思係指目前各方面<人地都未出聲你就衝出嚟講層主係咁表達。
我會打錯字,比你笑無問題。唔似你咁出個post 要驗清有無錯別字先出得,唔怪之得要復咁耐,捉到人錯字就覺得自己好撚威咁。
幾時先有
我就寧願打針啦

外國都大把人打左啦
唔打就1星期撩一次鼻
一個月課成千蚊
點先可以有醫生紙 真心問
求pm
識朋友唔打針唔宣誓

辭咗職
至少我唔會咁多事, 見人話 暫時未打針冇影響, 要多事叉隻腳埋去, 拋10個國家話去唔到點冇影響。錯字唔緊要, 我都唔得閒捉, 大把人會打錯字, 只係你打親都係咁重要嘅錯字, 咁得閒針對人哋層主講人生, 你自己啲人生人身又打撚錯晒, 咁明顯, 我至覺得好笑啫
慢慢等, 唔急
我都未打
唔count
要有report
sms 唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞