企左係天台,好想跳落去….

170 回覆
22 Like 107 Dislike
跳啦跳啦
跳都唔洗一秒你開post又千字文都搞幾分鐘啦浪費時間
你係跳先好
跳咗未?跳樓都走數,失敗中嘅失敗
樓主企咗幾十個鐘攰唔攰?
點解最後要殺死我嘅人,係你
我已經好努力用各種方法想平安了左件事
睇到都覺得好恐怖
我初戀女朋友,一齊三年幾,情緒病好嚴重。係佢角度睇係自己好辛苦,其他人唔夠理解佢;係我角度睇只會覺得好得人驚,例如成日講自殺,少少事就暴走。
不過我都明,情緒病嚴重個陣prefrontal cortex已經癱瘓咗,無計。希望樓主睇精神科,有一日會好翻,到時可能佢會翻翻黎呢。
Gogogo
唔死正仆街
成日話陰影陰影
好老實講,做有情緒病嘅人嘅男/女朋友都好易有陰影

所以我先成日話,樓主成日無視自己俾人嘅影響力
講返我自己,同你一樣,初戀女友有情緒病
每日都會發幾次脾氣,SD𠝹手相俾我(所以見到樓主上個po相張真係令我啲陰影出哂黎)。不斷起我底搵我啲朋友講我嘅野

佢地果啲執著真係非常人咁簡單,依樣野關個病事我明白,但係我係一個無病嘅普通人,真係消化唔到佢地嘅影響力。因為佢地可以得罪哂男女朋友以外嘅所有人,又會迫你盲目支持佢,因為你係佢條仔

有病唔係問題,不過我估啦,樓主同「主人」一齊果陣只係見所謂嘅輔導,無睇醫生,當年女友輔導年我都見唔小,只可以話,情緒差嘅原因只係由其他唔順心嘅人際關係全部轉哂落我度啫,所有野嘅成因都係我,因為情緒病人嘅焦點就係病因

恨心啲講,「主人」體驗返自由嘅美好,點會有動力返黎搵你
有無諗過放低?
樓主會否為左老豆老母而死?
咁耐都未醒咩?
奴就係要有番奴既姿態 最緊要知自己位置
你只係無左個主 佢屌得你大力屌得你開心
相信其他人都可以

撚唔是得佢一個有 技巧都一樣
為乜死都得 為男人死就唔得
我可以陪你
應該係隻俾主人食咗
乜都俾哂主人,連SM都玩埋都留唔到佢喺自己身邊
男人對毫無保留既女人 只視為玩物 非過世
上次以為已經跳左

留名繼續等
你係咪真係唔肯同我睇醫生要不負責任一走了之….
死之前我一定會將你全部野公開出嚟
我會寫血書
Ching
收皮
係就快
其實同中共邏輯係一樣

「你咪撚xyz 呀
如果唔係 逼到我發嬲
我就武統台灣」

「責任全在X方」但全部嘢佢自己搞出嚟
只會有更多人笑9你
咪咁蠢啦
大約望過樓主兩個post 又係以自殺情緒勒索佢主人搵返佢
佢主人理都無理又話公開佢資料 又係無公開
我都幾肯定咩一齊睇醫生就好好結束係個大話 最尾九成九又係死纏爛打

我只係希望樓主自己去睇醫生 唔放低你永遠唔會好
做sp玩sm做主人你情我願你又有乜好告
唔理佢玩厭定乜 你覺得唔係自願 唔該報警拉佢

唔好再用自殺黎勒索 睇醫生 報警兩樣一齊做乜都解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞