企左係天台,好想跳落去….

170 回覆
22 Like 107 Dislike

你講過嘅全部嘢我都記得一清二楚。

你話過我值得有人愛,你話陪我搵幸福係你既責任,你話會扶起我陪我搵返生活。

然後你係我最無助不安個陣掉低左我。

一值以黎,身份地位你從來都無俾過我,永遠都唔會俾到我,但你講過唔會拋棄我唔會傷害我。

而家既你竟然將我當成地底泥咁踩,你叫我去死你話我唔配有人生。我既人生就係被你褫奪左。

由細到大我經歷左無數慘痛既經歷,本來我以為,已經咁潦倒都唔會有得再衰架啦。

但就因為遇到你,你三番四次話會救我,點解最後要殺死我嘅人,係你。

我接受唔到啊,我已經好努力用各種方法想平安了左件事。但你完全無理過我。

你知道我有病唔受得刺激,但你不斷不斷刺激我。然後我失控,你就大條道理怪我。

我都唔想死,我好想可以活下去,但我真係承受唔到呢種傷害。

多謝你。
冷靜啲先
佢冷靜咗成個月架喇
屌,我認仆街,我笑咗因為你呢句
可能企左成個月
想食通常係那一刻的感受, 過了就未必想

所以你首先不要覺得這一刻感受好重要, 冷靜下來才是真的你
參加下鬥慘大賽就知道其實自己連資格賽都入唔到
XXX
可以救到你嘅從來只得你自己
頂住,好快會捱得過
要跳就拿拿聲

上得黎取暖即係沒決心跳落去

返屋企訓啦柒頭皮
食咗飯未?
hello moto?
巴打天氣涼了, 企咁高易冷親, 著返件衫
https://z358z358.github.io/Roulette/#-LG95vAaAyGDHChSSAbI

呢個諗法我都成日出現
用呢個網子提醒自己已經幸福過好多人
時間會救贖一切
不論嗰個人傷你幾深 你曾經幾咁愛佢 過多一年十年三十年 佢對你都只會變成微不足道
你知自己唔受得刺激唔冷靜,
就更唔應該意氣用事,
去搵杯野飲冷靜下
樓豬死前可唔可以借個身體俾我一用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞