有咩國家請你都唔會再去第二次

1001 回覆
1457 Like 22 Dislike
利申女都唔中意去
周圍都係innisfree, 3ce, aprilskin,Olivia young 呢啲化妝品牌鋪頭,一式一樣,似足上水藥房一式一樣咁
而我自己行開斷捨離,唔鍾意買太多唔等洗既野返屋企
其實韓國都唔少嘢食選擇 講緊唔係明洞弘大
唔會淨係得炸雞部隊鍋韓燒
有咩玩想知
香港

超碼d建築多元化d同咪無咁多毒氣
試過喺sf比人搶嘢
支那真係除咗上海同廣東係好啲之外,其他真係不了
試過有一次
個鬼佬同我用普通話講 「你好」
英國都係咁
BTW 通常呢d國家實力都係勁d
你應該去下怡保 檳城 馬六甲 沙巴 古晉
梗係十一十二月先去啦嫌香港唔夠熱咩
馬六甲都去過 個feel似澳門
可能我對古跡冇興趣
又係你
咁你返嚟香港未?
唔知係咪我群華人玩嗰啲大陸既留學生全部都索K啪丸打氣佢地啲三觀價值觀不敢恭維 玩得勁癲美國一到夜晚鬼影都冇隻除非夜晚去rave
如果返工拎最低工資
交租/交通/飲食之後係咪幾乎冇剩
係咪得我鐘意食韓國野
韓牛 雪濃湯 炸雞 炸醬麵真係唔差
買衫又平又多款
係無咁乾淨囉其實日本大城市都唔係好得幾多
禮貌上就真係無日本咁好囉
但係自己香港人都無咩禮貌架啦邊好意思笑鳩韓國人姐
仲有燒鰻魚
新加坡
我都想講 峴港真係落後到仆街 一個商場廁所便利店都無 啲鋪又早關 11點幾想入油啲油站都關埋

除左個海真係乜撚都無 反而會安幾好
唔止北京
基本上成個東北去到朝鮮半島都係唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞