有咩國家請你都唔會再去第二次

1001 回覆
1457 Like 22 Dislike
幾肯定同大陸通關 一車車港豚會去玩
我第一次去LA嗰時唔識揸車,一落機貪平諗住自己搭機場巴士轉subway去airbnb,誤打誤撞去咗downtown,周圍都係homeless 白粉佬
當時其實係日頭,但成個環境氣氛好恐怖 拖住個喼好嘈,佢哋又望實我咁,嚇到我即刻搭uber走人
去下迪士尼同環球影城打卡
飲埋喜茶、原來中國都咁多野玩,唔想出國鳥
去墨西哥我都已經覺得好有料, 仲要夠膽 local 唔知去邊簡值神人.
東莞
男定女? 單拖?
我去秦國唔好?
巴黎迪士尼先痴L線 啲機動遊戲3點幾就收起唔比玩 入場睇風景咩
痴線
新加坡
韓妹好多都好醜樣
以前份工有幾個韓妹
同你平時睇韓片好似2個時空黎
垃圾地方 人又閪 比負皮嗰啲有冇去過
應該家庭背景唔同
個韓妹本身有錢女黎
韓仔就中產
完全身同感受,當初又係咁一去就學車,學完自己周圍揸下,點知誤打誤撞去咗LA Skid Row(成個LA最污糟最危險嘅地方),你知LA d freeway幾咁亂,又有one-way嘅路,

對啱啱揸車嘅新手真係好唔友善,我入錯個條街之後,有2個吸毒佬拎棍追撚住我架車跑,痴撚線,走慢少少都比佢地朴爆車玻璃
意大利游客區以外其他地方好似第三國家窮區咁 啲人又貪心
部隊鍋是咪即係全部隊曬落個鍋度
利申有食
真,美國LA NY SF係朝早已經好似喪屍area咁
負皮個d肯定未去過美國,去過民主黨管理嘅state嘅人就明我講咩
新加坡
細,貴,同香港基本上無分別
我試過downtown揸錯路,誤入south LA喪屍區金,比一群吸毒佬拎枝棍追住架車朴呢d人你撞死佢自己又唔抵,佢條命又唔值錢,佢同你一換一都冇代價,撞死佢又要坐監;唔撞佢又比佢殺遇到真係進退兩難
台灣點都好過韓國啦下話 咁多選擇
咁真係見人見智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞