有咩國家請你都唔會再去第二次

1001 回覆
1457 Like 22 Dislike
夜晚直頭係長期一堆直升機、警車要捕住成個DOWNTOWN LA,幾乎平均晚晚都有人被殺+小朋友失蹤+持械搶劫+爆竊入屋,我直頭覺得細路仔要係一個咁危險嘅地方長大好慘,學校又唔安全、翻屋企條路又唔安全,唔知點頂的,我就一定唔中意美國落地生根
Cambodia
馬來西亞

論平 > 我寧願去越南
論多野玩 > 一定係泰國
論食南洋野 > decent 少少我寧願過新加坡
韓國, 全部都係化妝品買衫冇野玩
新加坡, 悶到痴線
緬甸, 食野柯到仆街
不丹, 冇人地神化得咁誇張,好落後,而且旅遊一定要跟團,只可行返佢規定既景點同行程
韓國,80 年代有女過夜同東莞一様,今日有啲境就過份吹奏,高級版支那
新加坡,食嘢一次夠晒,冇乜好行
泰國,後生成班港男做炮兵食下翅海鮮叫下G ,再去就No
支那,搵食冇計旅行屌你老母
印度,轉機落候機室以經後悔
唔撚係呀
柯仔煎都食得落?!?
你食開屎㗎屌你老味
另外好奇一問
請問台灣嘢食有幾多選擇?
全撚部唔係煎就係咋
咁叫多選擇?
Ching 應該係啲肥毒㭍嘅人嚟
講台灣啲牛肉麵
香港一碟乾炒牛河都屌打佢
韓國
要改名慘過返韓國
真 支那其實好多野睇 又多元化
江南山水 兵馬俑 紫禁城 沙漠 咁多座山行到傻
成日諗支那如果旅行配套做到日本咁 加冇哂支那人
真係完全屌打日本 根本好多係吹大左
支共真係有一手好牌都唔識打
但支那人係唔會消失 所以唔會再去
上海人表示屌你老母
平心而論雖然上海都有浸大陸filter但一定屌打大陸其他地方
最癲係黑人 俾我真係唔夠膽入compton brooklyn
全撚部唔係煎就係咋

睇你呢句就知你唔撚識
中國成都
毫無特色 食嘢得辣
好撚落後
monkey國
支那
泡菜
LA個subway你用黨鐵種標準黎睇尤其是係條綠色線
完全係痴撚線,又道友又成堆homeless力架

係到左近市中心先正常少少
成個站都係尿味
印度一次都唔會去
波羅的海三國幾靚又平wor,點解唔會再去?
土耳其
好撚臭串,不了
真,又要見識少,又要唔比人講少少佢地向往嘅國家壞話,On99 孤陋寡聞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞