[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [97] 我宣佈日服排名男豬世一,子安世二,十春雞T0

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
清楚明白 多謝你既解答

我試下搵好友打下god級solo先
我諗佢指個隻法C
兩張LR都麻麻地
第二彈張LR叫做有用DD 但都唔係好洗追
GOD級果關可以借好友爺爺打
TA果關新手打就難D, 不過D獎勵都冇咩特別

樹LR唔洗追, 果張LR唔勁

角色碎片, 升SC優先, 之後就係覺醒4 (為左升必殺技滿LV), 之後先考慮覺醒5-6/加護開花

紅藍波係只可以慢慢等時間, 你可以課金買一個月加倍
新玩又可以課少少既, 建議買黎加速進度
我自己就新玩果陣頭3個月都有買
我都準備放棄聖誕角, 如果真係出既話
聖誕咁凍, 著得咁密實 不了
等劍聖/皇太子英裝
好友list 好似冇爺爺 周圍亂入人地D共鬥睇下有冇可以加先

因為我試過幾隻唔同既110 睇落好勁既但都打唔贏 得隻鬥神可以磨到一半血 但最後冇MP都係難逃一死
紅鑽留黎換UR波

我借比你, 加我
入去狂放超光魔法就得
加左你 我叫新堂
用黎升UR Ark技, 優先升破神大戰>神莉>十賢臣
3個都冇就留番
ok 加左
記得用左招自爆, 先用超光
我冇帶到防暈野, 打緊TA因為
柒左 我用左2次招自爆 然後我真係自爆左
咁聽日再試唯有, 柒左你應該KILL APPS再開GAME
你GAME名係咩?
OK 加左
唯有聽日再試 見到阿伯死完翻生 諗住放多次試下係咪會繼續翻生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞