[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [97] 我宣佈日服排名男豬世一,子安世二,十春雞T0

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

睇完情報, 唔該扑暈我
星期四先叫醒我
淨睇圖好似得第二彈條女正啲
兩條女都好能仁
槍唔得
一陣佢要來吉9me點算
唔係補可能真係唔抽
對聖劍傳說冇愛 儲石 結束呢個回合
有春藥?
冇春藥不過有鋼lin派
放acc
角:dmc有nero, 自動人型:2b a2(102sc)
英裝: 男豬,大貓,巫女,腎仔,劍機
十賢:呀伯,劍聖,子安,火99, 皇太子
其他角:j神,幻,蜜莉母,拳gay, 機劍
ark: 聖0藥,dmc便利屋,泳機ark, 自動人型全齊
ur: 火巨,皇龍,要塞,破神大戰,十賢神,神都
專有幾十把,a2 2b, 巫女,子安等等都齊

要既留tg
9000有償石就可以保底春藥喎
抵到爛
聖劍3合作抽野懶人包

本身有春藥-> 任揀 抽槍女/等第二彈法師

有鋼鍊蘋果批但冇春藥-> 有追求TA/中意Test角色性能/未來性 =抽春藥
有鋼鍊蘋果批但冇春藥-> 冇咩追求冇咩所謂 = 抽槍女/等第二彈法師

冇春藥冇蘋果批 -> 建議課金抽step拎交換卷去換春藥張ARK番黎

對今次合作冇興趣既, 就玩免費送既箭豬頭劍士今次隻免費角幾正

補充: 目前第一彈張LR感覺未去到必要入手既程度, 睇自己荷包決定追唔追埋
push
估m巴得永生
角色:v86sc 但丁76sc nero 88sc
鉻84sc 幻92sc 司86sc 琥珀84sc 千空84sc
呀婆81sc 老豆80sc
機女82sc yoda 80sc 夜想 加護94sc
賢仔86sc 巫女88sc 大貓90sc 男主94sc
愛德20sc j神80sc 王子英裝 海女英裝 閉眼莉莉 技師
(仲有其他角色)(大量專武)(大量資源)

Ur 莉莉, 破神,神都,火具,皇龍
Lr 武力帝國 百空 魔界 便利屋 乙女 幻英 鋼煉新ark
Ssr 差肥豬,其他齊 有科燈 春藥

$1800
https://t.me/hkdream_a
抽得未
psuh
Lm
LM
新手留名+1
請問合作抽咩好
all in 蘭迪
Ok 收到
佢條睡褲女要抽到100SC,內置春藥勁到癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞