[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [97] 我宣佈日服排名男豬世一,子安世二,十春雞T0

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
向邊到 係咪我眼大睇過龍
https://www.lastcloudia.com/

DL完 搵LC 禁入去之後係咁樣架WO 唔係要VPN?
突然又得左 THANKS
掛佢老母
DMM順勁多又可以FULLSCREEN
最緊要會唔會斷線 我用另一部電話有時會斷鬼左線
明明冇人搞佢
server多人會斷, 好似2.5周年果排
近排都冇斷
推下先,潛水怕屈機

爺爺世一
爺爺應該係法師頂端
但真係又慢又樣衰

所以我宣佈仁法先係世一
仁法 有專屬魔法 係好玩好多
近排打協力都斷左幾場
天弓爆擊追傷係幾多%
好似30% 但追傷係無屬
Push
係爺爺太勁姐,呢隻都法系天檯啦
仁法低分個原因太複雜
唔係因為佢廢
只係佢冇咩Solo高難度關卡既能力
岩岩玩佢果陣覺得d魔法好勁, 無屬重魔法, 又易打到上限
但你練滿佢, 高高興興搵d高難度boss試刀果陣就會發覺
點解燒魔咁快? 點解白字有時頂傷唔到
原因就係佢個性2, 扣3% mp會換100%增傷, 太唔值

爺爺究極詠唱用mp量增加換40000上限同增傷
仁法用3%mp只係換100%增傷
前者你堆mp就可以出多幾次, 後者係就算係堆mp都唔會太影響到你可以出多幾次 你mp愈高果3%就扣得愈甘
更何況仁法係一隻瘋狂spam魔法既法師
結果就係仁法燒魔仲快過爺爺

咁咩情況係仁法>爺爺?
1)你打果堆敵人整體抗性都高/ 複數敵人都唔同抗性
咁仁法既無屬重魔就會比爺爺有用得多
2)爺爺同場, 仁法就係後面射可重複施放既魔法
3)協力, 唔洗同其他法師搶佔場, boss特攻, 唔洗好似其他特技角咁係咁換killer技
4) TA法師隊 一齊Spam魔法
https://www.youtube.com/watch?v=6uOCseaYg1s

呢個就係仁法可塑性既地方, 可以build到佢冰特化流 而唔依賴魔導光環去增傷, 就可以降低燒mp既缺點
我2隻都有 對我黎講
仁法就係爽 開心 養眼
如果dry講要最勁 成隻game抽2B 同 爺爺 就咩英都唔洗抽啦
有呢2隻已經全驚制霸
珍 仁法就係好玩
鬼佬評分網係好偏向以TA既價值去評角色
好似雷弟咁 得9.1分, 因為佢TA廢
但雷弟打協力青晶同海獸都係一流 用過其他角色對比就知
PVP又勁到癲
PUSH
而家最難單騎係咪海獸同鬼王
鬼王可以 用沙蟲
海獸應該唔得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞