[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [97] 我宣佈日服排名男豬世一,子安世二,十春雞T0

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
但呢招防唔到2B 3技
好悶快啲出新合作
長草期
打幻塔有冇帶法師
咁你要睇下你打唔入果個敵人係咪雷抗太高
你加魔配技唔係魔法特化既話 對方雷抗高少少你都唔會抗得入
大佐 兩週男主 泳裝機女 A2
換個加護 玩法雷 都打唔入
咁你要睇下你打唔入果個敵人係咪雷抗太高
你加護配技唔係魔法特化既話 對方雷抗高少少你都唔會打得入
法師要學咩技 你上架仔網/巴哈望下 火奶幻or爺爺既技能組就知

A2點會玩普攻比普攻吸血佢可能因為佢hit數唔高 好難靠暴擊回血
打48層塔要帶隻學左6屬魔法嘅法師因為只有剋屬魔法先打得入
冇攻速呢樣野
有腎仔應該可以直接打穿
係有普攻追擊學, 將普攻既HIT數增加, 但除左普攻V/普攻劍機之外, 冇人會裝呢招
宜家魔法系角色
T1 爺爺,火奶奶,腎仔,子安
T2 老母,J神,神莉,YODA

睇下你有冇呢幾隻

幻係SUP黎, 谷滿MP, HP夠生存就得, 之後就睇你想佢打埋輸出定點
二刀流可以帶, 增加佢技能上異常, 同埋將敵人BUFF變DEBUFF既機率
帶女神之吻普攻回魔
天生有就唔好理佢啦
好似2B咁, 佢星盤都有, 但你再谷佢就多左, 始終唔係主力
咁升LILY囉 神莉唔差
2.5周年送左咁多母魂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞