[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [97] 我宣佈日服排名男豬世一,子安世二,十春雞T0

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Pishhhhhh

周圍踩場
國際線
HKG,assemble
新角勁唔勁上面有講到
咁春藥最後抽唔抽到?
咩咩君, 打哂活動, 幻塔未, 同埋有隻係友情交換所最底
都話左春藥最好係課有償30抽換番黎算
UR但會重複
呢個就必有, 春藥既價值大過UR勁多囉
近排出D新ARK都係可有可無咁
好似今次兩張LR都冇咩特別
春藥你今次錯過左, 就真係唔知幾時先會有番
新角勁但都係未去到大佐 J神LV.
有能力就建議抽
新角指仁法 唔係樹槍
仁法用天弓ark武器?但個把弓黎,唔係應該用杖咩
同埋想問下點樣可以無詠
有咩裝備要用,唔該巴打
天弓ark要問我地偉大M巴點解 我都唔知 我依家就用緊爺爺果期果張ssr 減對方屬性耐性果張

無詠主要靠2樣野 但有時隻英本身有詠唱時間縮短既話就可以用1樣就得
無詠套裝就係 : ラドムーン賢封蹟 同 邪教神殿既100%獎勵
如果仁法配你講個兩張獎勵加埋星盤應該可以無詠?
我岩岩玩番,應該冇爺爺個張ssr ,有冇第把武器同衫推介
無詠要80%,即係仁法要用狂信徒飾
用天弓係講緊用佢ark,唔係把弓
因為ark特性爆擊有追傷
以無屬魔為例,29000一hit,有30hit,追傷預30%,爆率當35%,追傷總共9萬到

我就寧願裝古代兵器增加生存力
唔該巴打
我都想跟
光頭佬多數9點45分開LIVE
講緊係用天弓張ARK
爆擊有無屬性追傷, 當然你玩呢張ARK, 你就要BUILD到隻仁法係爆擊流
放acc
順便推post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞