美劇集中討論區(57) Succession S3 | How to with John Wilson S2

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
page 1整左少少
其實冇乜雖然11月都有堆劇播
不過冇話邊套有太大興趣除左john wilson
一齊上cover

same
Kendall整喇叭勁幼稚
一樣覺得寫衰Kendall封信根本冇乜嘢
佢不嬲reputation都冇話好
成單嘢根本喺佢自己想發圍兼報復老豆
team shiv
my babies
快啲睇the last duel
HBO MAX原來12月有套咁嘅野
班底唔錯又係maniac / leftovers writer
atlanta / barry director
小說出名
..仲要Mackenzie Davis bb做女主

Station Eleven | Official Teaser | HBO Max
https://www.youtube.com/watch?v=25ECFdDHTFw

好似係咪hbo max第1套limited series
唔聲唔聲出新嘢
第一套limited應該係it’s a sin?
聽都未聽過有呢套劇
頭先走去睇小說summary幾吸引咁見好多人瘋狂讚本小說
12月可以多一套期待下
its a sin好似係channel4劇
jodie有追succession
好似頒緊獎如果jodie有去就有得睇佢地合照
https://twitter.com/bestofsnook/status/1455643855391543299

收到
出現了
根本就全世界都晨早知佢有精神問題+drug addict
睇佢地玩bad tweet果度就知 (btw果part笑死)

應該殺老豆
但結果成日拎個妹開刀搞到依家同shiv冇哂計傾

s2本身team shiv但都未贏過咁滯
但佢性格算係最似logan
logan今次玩完啦
佢以為自己不嬲惡哂 總統都買佢怕
咩風浪未見過 次次都拆得掂
但偏偏今次最大煲佢仆街啦
愛情係咪同tom

今次見到佢幾冷靜做到野G持佢
team tom / gerri希望冇事
呢啲時勢仲要貪人地隻錶
唔知tom係咪心機重到知greg有料所以死都拉攏埋佢
搏immunity

不過我覺得tom係真心諗住救埋佢
shiv speech單野之後上返office個樣好恐怖
入logan房果陣 淨係見到個背影都知佢黑化咗

tom個反應有啲一早知咁款
老老實實 tom成日同greg啲對話都好似變態佬
但自從boar on the floor果次之後佢開始有照顧greg既心態
快啲比個日期黎
原來有講係1月 睇漏
tom其實都好cheap精好賤格
但由s1開始經常中伏到宜家
實在太撚好笑對佢有情意結
唔會搵自己屋企人啦不過突然諗起佢果陣同shiv結婚
shiv要佢簽份野 佢話老母做律師要比佢睇下先
覺得S2將會好痴線
好期待但又怕受傷害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞