美劇集中討論區(57) Succession S3 | How to with John Wilson S2

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
俾Tom loop要坐監loop到佢越講就越sad
開頭覺得好好笑
marcia今季淨係分身家冇野做嘅
唔知Tom會唔會同Shiv講Ken搵過佢
可能Tom講完,Shiv會肯team up kendall
保到Tom又可以收Logan皮
Tom拎得拎Emmy
唔捨得Greg 唔想佢死
阿叔咪係Naomi個個family既人
Logan應該唔俾佢娶Willa,無可能俾隻雞嫁入豪門
不過我都想睇個wedding
下季多d Jess shot
唔係就send刀片俾編劇
可能真係會自殺
S2已經有flag
依條囡勁廢佢個asian partner有用好多
可能出黎就係俾Greg溝
Naomi其實係咪想玩柒Kendall 之後自己係側邊食花生

我睇Promo好似Kendall會有好既mon show自己既歷史
好似Logan個個咁
今季變左客串only, 所以logan個助手先會咁多fo
今日Hawkeye日 Hailee Steinfeld Supremacy💜🏹
我相信如果佢地去二房個婚禮,二房應該會當面屌柒條女
睇咗第一集一半到
睇晒
Kate bishop好Kai勁Q
我諗大部分人睇Hawkeye都唔係為咗睇Hawkeye
都唔係ge 有一堆人係為左睇原祖Hawkeye 帶繼承人
但我諗2房wfc笑笑口串幾句咁
marcia先係插人幾刀果個好似果陣rhea咁
條女家陣太得戚 好想睇marcia當面質佢食屎
omg唔係掛
睇promo淨係見佢整左堆fake news頭版搞shiv佢地
原來prime睇到the wheel of time
有冇人睇緊?
想快啲放假追好多劇
點解聖誕踏住weekend
明明S1個feel咁曖昧
S2肯定完全唔同哂方向
睇2022月曆下年啲假都係一樣咁仆街
好多都係踩住禮拜六日
succession應該唔會玩自殺掛仲要係主角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞