美劇集中討論區(57) Succession S3 | How to with John Wilson S2

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

綜合所有critics 2020新舊劇評分ranking
https://www.metacritic.com/feature/tv-critics-pick-10-best-tv-shows-of-2020

冷門/已完結神枱劇跪拜區
(一般熱門breaking bad / the wire之類個個都知
呢個位留返比近10年內比較少人留意但又都係神級&完得靚既劇歡迎追加)

如要劇透請預先提醒再加4重加密或深藍細字
Tom捉緊一盤好大嘅棋
佢無能力捉, 等睇俾Logan講幾句就嚇到瀨屎
Shiv私怨撚 俾Kendall攪亂檔,即刻出篇咁既野 搞死Kendall

不過見到Shiv睇到fbi突襲嘅新聞個個樣
好爽 上撚左賊船了

決定左反Shiv反到尾

Team Kendall for life
第一次見Logan咁撚怯
反而唔明點解可以唔怯

Ken 頂多個名臭

但Logan班人分分鐘要坐
再攞視帝
今集成集都勁sad, 俾logan條𡃁恐嚇,之後又俾Shiv將d私人野擺上public

好彩有FBI單野頂住
succession s3世一
一鏡直落睇住佢啲表情變化
個心情勁複雜
除左jeremy strong
唔好漏左sarah snook今集演技又係神underrated
嘩 出完醜之後去到kendall房啲表情變化
尷尬 嬲 sad+hurt到想喊
睇佢地互相傷害真係

今集另一個心痛位
logan針對gerri冇人可以咁對我地gerri
仲有tom話去坐監果part
果下surprise得嚟又要假假地咁安慰
當gerri狗咁
Tom打電話俾邊個律師
係咪greg果個
佢話頂罪果下感動咗
應該係佢自己搵嘅律師
睇完今集突然鐘意咗tom多少少
佢處境真係好差 其實冇人care佢安全 好孤獨
greg話哂都有個grandpa睇住 但tom係零
好想睇佢走得甩

同埋雖然唔知係咪真心
但見佢想帶埋greg走 約律師又預埋佢 錶都即刻買比佢
對比起kendall笑柒greg買錶 高下立見tom同greg先係真愛
係 視后
唔會喺HBO go
得720p睇到盲
Hbo max跟美國上映日期同步上左
Hbo go會上都唔奇,因為自殺特攻隊、space jam個d都係好快就上左架

即係now hbo自選都好快有
突然醒起之前S1定2有提過Tom老母好似都係律師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞