美劇集中討論區(57) Succession S3 | How to with John Wilson S2

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
明白唔該哂你
雖然知仲有一個禮拜拍完
但都係覺得佢地拍左勁撚耐都未完
因為Zendaya 問題囉 佢太忙
默默等trailer幾時有
今個月就黎完
呢套

Pam & Tommy Teaser | Hulu
February 2nd
https://www.youtube.com/watch?v=iQqzMMNrQQI
聲稱今個月一定有,希望係真
wheel of time呢啲火坑嚟咁多本小說
中途腰斬就爛硬尾

梗係睇cowboy bebop Hellbound
it's been 84 years.. .gif
因為有演員(做rue老母果個)話已經睇左個trailer ,所以應該好快會播出街
認唔到Lily James
仲要見個個話第1本書唔算好睇
之後先開始好睇啲
就咁睇trailer個感覺好generic 又睇唔出好dum本
cheap cheap地咁樣零動力開黎睇

so far套套got挑戰者都係fail哂
witcher, foundation, wot

11月尾好多劇出大把野揀
見啲人話會唔會趁GG part 2回歸果陣放
睇新聞話佢日日都要用幾粒鐘黎化個妝
team kendall點睇準備好未
omg
會唔會又比人鬧重覆
利申 期待睇
新嗰套dexter 冇睇過原著會唔會唔明
其實今季真係有啲拖,做左一半啱啱先完shareholder meeting

劇情真係好慢,不過角色都仲好吸引
今季暫時少失望
會呀呢套係後續
等睇埋全季再評
同埋肺炎其實都真係限制左今季

同S2比就一定係失色左 但唔代表S3差
因為講真S2好難超越集集都新環境 每集都好有主題
(覺得同leftovers差唔多情況s2太神)
Carrie Coonyas queen

Downton Abbey班底
The Gilded Age | Official Teaser | HBO
January 24
https://www.youtube.com/watch?v=ZYBuU32B8PI
睇完sex lives of college girls EP1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞