美劇集中討論區(57) Succession S3 | How to with John Wilson S2

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
哭能咗
Lexi都好似玩單機了
屌喇星 special 個陣Jules咪自白左對男人再冇興趣,跟著依家同我講話佢同新角El有染?????? 前後矛盾wo大佬
jules都拆埋套劇仲有咩意義
淨係睇lexi線算 ......
唔想睇jules同其他人一齊
我唔撚信
全部都係真
lexi無啦啦點撚解會行左話劇線
不過算啦對比起其他人
多謝條友倒幾次米 即刻冇哂期望
ken roman tom greg女人ver
好撚好笑
roman條死8婆又幾靚女
https://twitter.com/grabbagmidi/status/1463513754952343556
話說呢個講出重點,感覺nate會少左同jules rue交集因爲佢地唔岩瓦
佢地其實S1已經唔算多交集
anyway搵個男人夾喺rules中間係我最唔想睇到既野
條片原本淨係留意到hunter同z
本身仲諗住rules end完場
點知咁多人
hugo識條春
今集揀左呢個總統實隨時反咬佢地
不過tom話哂都係shiv roy老公 地位都算高
所以我好奇就算真係祭旗會唔會搵佢 雖然都係果個dept
仲記得S3開頭仲諗住tom係mastermind咁樣
背後已經報定串 做定fbi 25仔
結果依家...

我都想信呀
promo見到shiv都有崩潰發癲跳舞
但驚佢跳完又係返屋企算
我諗S2點都要寫佢地break up然後S3(假設S3係Final season)先復合番一齊 如果唔係冇得拖長黎做 不過如果垃圾Sam夠膽亂改一通搞到Rules最後Endgame唔到,一定大把人寄刀片 皆因佢兩個一齊= queerness representation

Our Rexi RIP
最近換咗電視
睇得好開心
我覺得rules最終一定會endgame
之前啲訪問都係咁講
況且咁多人ship rules 無理由咁on9拆散佢地
最終都唔知等到幾時
等S2都等左幾年仆街等左咁耐 寫啲咁既野出黎
回水呀
Can you let it go 希望先苦後甜 但真係接受唔到jules會同新角El搞,希望報錯料 明明之前報導話佢地係frd, 幫佢jules&rue only
John Wilson s2e1好好睇
出咗三集gossip girl , 你哋喜歡的Luna monet 幾乎無乜戲份
原來出咗
thx
個細妹勁針對自己家姐同家姐老豆
後面家姐同呀妹又係咁想隊死自己老豆
依套啲劇情真係睇到黑人問號
想寫me too,但方向用錯曬,jc 點會千方百計搵人隊自己老豆,佢同obie又無啦啦變真愛
之前三人行明明兩個對Max都有feel,突然又同時唔需要Max,更on 9係Max掉轉對佢哋有feel
Monet同jc兩秒和好, 三集Monet加埋唔知有冇出5min , 十句對白

下星期一出埋最後三集就完
max無啦啦知錯話係自己逼個老師追佢
個老師諗住復仇點知知道max認錯又扮聖人連job都quit埋
個八婆老師group又無啦啦玩投票逼走個英文miss

真係笑撚死我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞