[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(26) 拎迪卡度同黑警比係侮辱

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
原來勇太部機係ggg後繼機黎
i mean 只有一部可以改成AB 裝
你全改左果部次貨伙就仆街
今集機戰要入NT無問題
但係直接鬼隱咗巴納吉咪算
又要懶係還原劇情比佢入隊
入完隊又無對白好似死老母咁,連條囡都直頭唔識佢咁款
部獨角獸講到好危險要封印,明明成隊牛鬼蛇神,區區一部T骨機有撚咁特異點咩
霸界王應該無乜人肯做動畫
敗家仔都係,如果唔係獨角獸賣得應該都唔會有NT同敗家仔動畫
你有無預購特典?
魔法騎士有無用?定都係入雪櫃?
加鐵血好過
NT放DLC咪算
冇 我買steam $819果個 n年冇玩機戰 唔係太熟dlc同特典d野
馬沙入隊後玩咗幾關

根本NT個故仔就好短
夾硬要比部鳳凰周圍走夾硬拖長嚟做
噤無嫁啦,可以試下退左佢去買有預購特典d key
想問下今集駕駛員必落技能有咩?
咁由佢 thanks
最後先係重點

三一線,魔神力,000,G stone等等一堆比T骨變態唔知幾多倍的無限力。驚危險的話有排都未輪到獨角獸啦
今集魯魯修有咩風吹草動就話人地可能有GEASS
出畫到靚漫畫都話佢有GEASS
要玩二週目嘅記住刷多啲MxP,通關之後都可以繼續刷,存檔一次就可以更新繼承檔,會照MxP嘅1/10計繼承點數比你,係計累積所以即管用曬佢,可以揀繼承錢/pp/MxP/擊落數/零件,可以開多一格零件格,錢/經驗/pp兩倍,除左上面呢啲嘢好似都唔會繼承,aoc要重新點過,機體強化/技能程式都要重新點
SRX射程13
仲要佢哋個世界觀入面
勇者同三人班友仔係人所皆知嘅名人
光子力研究所,超AI做警察,GGG直頭係官方組織解散再重組N次
唯獨係獨角獸同女妖好危險所以要封印
日立出世一
好L強
因為呢堆所有都唔係軍方控制吖嘛
我而家做好條件
等之後玩
不過都係雪櫃首選
即係如果想第二週目一開始就點爆AOS的話,就要1週目先刷定10倍Mxp咁解?
我睇巴哈
破關會有個「繼承點數」
每揀一樣野繼承(錢、pp、mxp、parts) 就扣呢個點數
咁呢個點數就係mxp既1/10

刷十倍就太撚on9
唔洗特別刷
我一周目無特別刷,完關4萬幾點
啱啱好夠揀哂100%繼承同埋雙倍錢/PP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞