[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(26) 拎迪卡度同黑警比係侮辱

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
力仔依個角色其實設計得幾成功
一直拉高觀眾對佢既仇恨值再殺之而後快
而且安排個咁on9高既死法比佢保証唔會提昇佢格調
但文本改動呢d反而係最低成本嘅嘢
有時甚至係同一句說話唔同人講就算,係programme麻煩少少,到而家我都仲未睇到個pattern
隻game都算用最低成本去塞住所有人把口,一d反映到製作成本嘅嘢例如戰鬥畫面參戰單位就原地踏步
近年最成功係鐵血派膠公 aka 死黑鬼

一出場就係咁激嬲觀眾,到尾俾人一野夾爆
提早係redfive覺醒之後夠擊墜?
然後幾時有第二部v2
switch 買咩版好?
反派要咁set算多
但自己友set到咁勊人憎但下場又要咁可悲既就少之又少
同樣極度勊人憎既自己友剩係諗起渣扇同革命機個女主
但依兩條友結局爽到冇得再爽
咁多位大哥
細路ps5 想買黎玩
其實分別係咪唔大?
因為佢話有機會少左啲性能/機能
麻煩晒咁多位
想問點解開波咁早個氣力上限係155, 唔係150 既?角色冇裝氣力限界突破,AOS又唔見有得加上限
2部V2 得 一部可以開裝AB裝
改錯左就7
我就係有印象有兩部
岩 撞都飛啲部件啦
後援
阿桔夠60擊墜會有關係阿桔老母手上拎V2
i see, 原來係勇太個衰仔,唔該哂
其實暫時玩hard都唔算難,菁英玩試玩時就真係有d難度
一早拎左V2
第二部係四眼佬奧利華入隊連埋第二部V2
唔繼承改造同冇得同時變V2AB
阿媽個部拎咗 主線 我連娜娜莉都未救
Btw red five招覺醒技真係要3成血以下先開到?
仲有柒傑
Thz

屌,勁撚到
又回en 又分身,又ppup又修正,打撚咩

裝左射擊個
密達斯
好似係失億加盲眼。

不過V高本身都好黑暗,基本上一集一死咁滯。
最尾係天使之輪上,奧迪羅都捱唔住死埋。

不過估唔到到個4眼佬中出瑪比德一發入魂。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞