[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(26) 拎迪卡度同黑警比係侮辱

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
卡蓮咁都叫廢
睇隱藏條件發現已錯過勇者警察個忍者,雖則我唔會用
最難一開始出場係廢喎必中都冇
想佢尾刀都唔得
勁撚on9 阿寶都還好有Nu屌你馬沙Fa百改我諗緊俾量產Nu佢算
我想講我全部都唔識
想問下今集會唔會好過T
同埋今集有咩機好屈
盡量唔想用太多果啲機,thanks
咁就驚?

仲有超天元, 吉姆王, FGGG都未出來. 呢D都只係呢個宇宙的痴線嘢.

加埋5星物語"究加宇宙", 果個宇宙的山寨王阿天照大御神同MangaPalace大混戰的話. 唔係高位次元的存在就麻煩同我行開一,二邊, 根本唔係戰鬥力. 至高神Z, 元素精靈, 巨人族程度係呢D神仙大戰入場費
唔改機就冇人屈
冇玩過體驗版,想快啲加mxp係咪得裝強化配件周圍移動?

其實只係用番呢幕玩梗
想要一擊必殺砲? 課多D DLC啦.

DLC賺夠, 寺田或者會出R-gun同一擊必殺砲DLC

男的也好...
今集有支援,打唔中已經唔係問題
想問一下你哋0改定義先? 30有4套強化系統:
1. 機體裝parts
2. 改機
3. 養駕駛
4. AOS系統

你哋所謂菁英0改係唔係只唔做"2", 然後1, 3, 4都會練?
地上開局,清晒其他先打呢關 卡蓮好似已經有必中
0改挑戰者一定係全0改

利申 刷緊野
我隻卡蓮入隊二十幾,已經有必中,冇就靠阿彩感應
巨人族原設就比大異變收皮
雖然唔知大異變係咩 但應該唔勁
精靈就隨住世界觀擴張而變勁
一開頭都理解到,見到聯邦咁腐敗加上佢老豆對佢唔好,然後慢慢認同贊斯卡個套,但去到後面黑化到痴咗線,唔明點解要同胡索鬥勁去到後面仲真心想隊臨埋佢但胡索去到最後仍然想救依條癲婆或者富野喺想表達無論喺父系社會定母系社會結果都喺一樣,人性一樣咁醜陋,所以唔關母定父事,喺睇人
其他人削血比佢打最後一擊囉,好難咩
呢個垃圾闇之帝王
喺"神"/"高位次元"級數, 三一皇帝同魔神Zero的手段係普通貨, 每個高位存在都會用呢D屈機嘢

除咗小部份菁英大佬,想問下你地揀邊個難度

我玩normal,唔改機唔用parts覺得難度岩岩好
起碼自己人兩下就會爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞