[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(26) 拎迪卡度同黑警比係侮辱

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
日日做完再返去打返一兩點
帶風魔已經好感動 但比返招亂舞太刀佢好啲
睇左封頂數值,約拿你不如讓返部鳳凰比第二個好過
我仲奇怪點解7成傷都咁高攻
我都係玩菁英,殘廢王子太細隻人地打佢好傷,攻擊力低反擊冇危險
第三turn出場就追住卡蓮嚟屌,2turn後走,計好位等佢衝過嚟卡蓮就可以靠反擊打佢兩次,呢度已經扣佢至少三分一,有援防企卡蓮旁邊仲可以主動屌返佢,剩係卡蓮都已經扣到佢一半,呢度只係要兩turn必中,我玩嗰陣應該係卡蓮自己已經有唔多記得
另一個四眼仔仲廢,血係多但冇底力,豆腐一件
我0改都係殺齊兩個BOSS,四眼佬啲蛇怪我都順手殺埋,係殘廢王子後面班卒冇打到,冇人識感應SP一樣夠用,如果有改機應該冇乜問題

男主角D言行根本係阿銀黎
正常玩都會跟到遊戲開發個進度
喺demo刷嗰真係唔知做乜鳩
開金手指好過啦
你卡蓮出現嗰陣已經有必中輕鬆好多係正常
我順住戰力開任務冇打過遺產嗰陣好似11定12lv左右入左去,卡蓮必中16lv以上好似
肌肉drop啦
打到有戰線就唔愁錢既啦
打到翻工前三四個鐘先捨得訓
邊首?
同舊時一樣得達巴同賈布雷可以用下
但都係要好有愛去用果種
還原本身實力啫
想問冇en 回復情況下 , 預設一trun 會自動回幾多en 我見冇en 回復既機都會自動回en
過往嘅努力係咪要浪費咗佢呀
同S高達,經驗值小偷一樣唔要駕駛員更強
gfg出場之後會唔會加返dividing driver同golden hammer比人用住先
打咗半日終於睇完地上支線&主線劇情上埋宇宙
抖下再打過
不過連貫性真係可以改善下
上完宇宙若無其事落番地面拎超級精裝勇者
17式果關隻揪關,玩菁英完全係地獄
仲要0改過
原作真係有兩部,但係四眼佬攞左其中一部核戰機撞埋敵艦度做自殺突擊(但係無用,曬咗部機),所以最後得一部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞