【連登 商業電台 光明頂 討論區(七十四)】

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
好多人一早講咗,只要宣布打完針可以去日本已經打針率爆升
其實真係咁差咩,我覺得王生都唔錯啊
唔係外國通左關就巴閉d
今集講去日本
大家掛住陶生姐其實
如果689係武肺政策鬆過7婆,民意一定即刻轉
中國發出極端清零政策,違者判死刑!
https://lih.kg/2763479

笑定喊好,鏈煎樂鵝會唔會又跟
當好多次用常識都知點做既野偏偏唔做
就唔係蠢,係擺明唔做
刷鞋刷到冇左常性同人性
我都好掛住陶生
但王生真係唔差
所以19話有人鬥氣,應做偏唔做。其實點只係鬥氣,已經係報仇、仇視所以人。但上面又覺得佢做得好well done, 吹咩?世紀絕配,天殘地缺…..唔結婚嘥咗佢哋
希望有奇蹟
講真如果佢肯upgrade個app,令到個app可以用兩陪速度嚟聽,其實可以忍受

因為而家啲主持有啲頂唔順,但係話題始終都係有用,所以希望佢哋可以+1個function,令到唔使咁多聽衆流失

至少可以慳返我哋啲時間
咁講啦,就咁王生加智將開個節目,你估有幾多人會聽。我唔係要錄,我機都唔會開。現在我跟本冇聽節目,做自已野。兩位主持講野,all flash, 而且又長氣又侵氣,遊花園。好似怕放咗料,會教正你咁。你幻想吓兩位屯門公園阿伯吹水囉
馮同學其實OK,佢講嘅嘢都係想講啲有point嘅嘢

但係王生真係有少少不敢恭維,咁樣講可能有少少直接但係,佢嗰個style扮晒唔知扮晒幽默咁其實比較turn off…扮吓嘢其實搞吓事冇所謂,但係嘥好多時間喺佢嗰啲個人風格嗰度,得返少少資料性嘅嘢,好嘥時間。Bear翁講嚟講去三幅被,又長又沉,潘東海仲大鑊,馮同學次次想講一啲point,佢就好急不及待咁話俾人聽佢識幾多嘢,跟住帶咗去一啲完全唔啦間嘅資料,原本嗰個話題就唔知去咗邊,馮同學都好努力將佢拉返轉頭,聽佢哋咁樣嘅互動真係好撚攰老實講,馮同學開一個個人嘅事自節目我覺得仲好聽好多倍,馮同學唔該考慮一下,你真係好聽嘅其實
聽重播可以無廣告。

某種聽重播方法重可以做到你想要嘅快播。

要嘅PM
[member][member][member]我都想知道呢個方法,但係我唔識得PM,因為從來未用過連登嘅PM,可唔可以教下我?[sosad][/member][/member][/member]
OK,你成功令我唔忍心。

求方法 Thx ching
標題叫安心出行,以為佢會講下香港近排有關個apps既事。
點知係咁講日本,講日本都算,硬係要反諷,多左啦⋯⋯
聽完學唔到野,今集弱左d。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞