三國志 · 戰略版 (42)- S5 天下爭鋒篇!忠烈女帝-關鳳!

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
一轉服就想做大佬
認真, 如果係季123既3服, 我覺得又唔會輸咁多,
七原/王者/獨步full team果陣都好勁, 呢季既3服一定係最弱既一季.
其實3服上季唔夠逍遙打已經略顯疲態, 今季七原仲要少左一半,
聽到打63服果陣都已經知大撚嚄
桃園盾係我的最愛嚟
唔會讓技出嚟

盾槍騎都得 但冇咗兵種
七原點解離開3服?
我無跟開之前啲事
轉左黎124無耐已經開口埋口128條友真係頂佢唔順
今次真係最衰武肺
骨幹走左 一換人就散
暫避 禦敵 係咪要同隊用先勁
屌佢老母 rj 咁
-90% 物傷

唔通真係升返346 算
話撚左周街減傷,呂布幫人r痕
呂布基本上頭3 round秒唔到人就含得撚但所有減傷都係至少3 round,講暴力佢又唔夠吳騎穩定多穿,所以我見盟戰報滿紅典藏呂布都成個on9仔咁

講起呢樣呂布都幾慘,三國第1戰神s3威一季就完左
冇吳國啊屌你
香香 孫權 周泰 什麼都沒有

初初s1 啲人話要三隻呂布就打邊個贏邊個
想打吳騎
係架,s3好威,s3限定
所以我話呢隻game只有玩拖回合既先
先勁
咁又未必 爆頭都勁嘅
視覺上
已經好少見人玩爆頭
我都唔太清楚, 高層D事我呢D外圍友只能估估下.
季3尾七原大大佬柯南棄驚, 好似唔係開心分手,
總之4季未開波已經走左一大班人.

咁第4季PK季,
七原二代揸fit人蕃茄就同谷阿莫個盤古team up,
點知谷阿莫條撚樣無口齒派主力撞王者州, 老弱殘兵就放七原.
結果一拍兩散, 王者同盤古撞州攬炒.
七原本身都唔夠人, 班盤古parter仲要入侵王者本州去救盟友, 都唔知有無幫過七原入資州.
之後七原當然入唔到資, 比7服個逍遙/美食打返入本州, 王者亦無心入資, 追住盤古打打埋入七原本州, 跟住直情同7服個美食響七原本州友誼波算9數, 所以七原上季真係好撚慘, 成個本州比人當友誼波戰場黎玩.
咁最後蕃茄嬲9埋王者鼓佬, 今季再帶一班走, 3服g9g.

你都可以話係3服自己攞黎ge
難升係一個問題
15體 好似打緊5地咁 點升啊
346=垃圾
唔怪得我收返嚟個帳號
喺河北,附近都係盤古仲要被俘虜
點垃圾法
怕吳騎,魏法,奇撚弓,桃園盾,吳肉弓,虎臣弓

都唔知有咩打得贏
Boom
Boom
Boom
我S4用雙減傷桃園照撞三呂,我諗都可以82開S5就更加係三呂地獄
Boom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞