三國志 · 戰略版 (42)- S5 天下爭鋒篇!忠烈女帝-關鳳!

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
憑實力養生拎500金豬,點解要還
btw個意大利佬又嘈乜
S4 特別多花生
我養住生食花生好大粒
佢個字頭又湧哂出黎
嘈d乜
聽日就打夠63服兩個禮拜, 覺得佢地真係CLS
我終於明白點解有其他服捱10日就瓜柴.
63服同前4個season既對手完全係兩個層次.

首先真係第一次響戰場上面遇到對面15紅多過唔係15紅
開荒高手都要當對手係15紅黎set
你以為滿紅15體一格, 你白板又係15體一格可以以肝代錢拖時間?
nope, 人地講到明有搵代打, 唔好話日抖返工返學時間, 深夜兩點到六點都大把人陪你跳舞.
根本你一係搵代打, 一係唔洗做, 唔係都唔洗旨意可以響行動力上贏.
然後可能好多都係一人多控, 然後多人響同一個工作室之類, 所以組織力非常之高. 唔同account無時無刻都響度互相掩護進攻壓秒佔領飛城, 你一個人先做到既精細操作佢會以幾人甚至十幾人既規模做比你睇, 基本上除非你一班人無時無刻都開住discord傾住玩, 唔係都幾難做到呢種操作.

講起飛城又係CLS, 之前既對手都唔會咁aggressive.
基本上佢地飛城係唔洗錢的, 一有機會就飛去你面前硬憾.
加上上面講既你唔會夠佢紅, 好難比佢active, 唔夠佢好組織, 唔夠佢有錢, 你會Feel到雙方既差距係非常之大, 倒不如盡快躺平下一季算9數
呢個亦都係點解我會好理解其他服會咁快玩完.

下面張圖係我地果邊既前線, 廿幾座城都係咁面對面貼埋一齊
不過宜家都係捱得一日算一日, 打死擺就果隻

對63服前我會覺得三國志戰略版有錢唔係大撚晒, 一個滿紅都未必夠三個白板打, 最終都係要靠人數.
宜家我會覺得有錢原來真係大撚晒, 回歸原點, 錢先係支那國戰game既精髓
今日大群都好好笑
無追故
話佢今季
自己又講番上季
咩事無追,有無精華
睇黎佢好懷緬128
條傻鳩有日入返128個群之後可能見我哋喺度 冇耐又出返去
你地仲係128群?
加油
聽到都覺得慘
好撚柒呀屌希望有得自由轉服送佢番128
你而家知無限卡城個重要呢
明明轉左話題佢都仲要走出黎
咁有錢請人返嚟打機 已經唔同LV 喇
根本你嘅「對手」唔再係一個人咁簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞