三國志 · 戰略版 (42)- S5 天下爭鋒篇!忠烈女帝-關鳳!

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
見派咗消費卷 用嚟儲首儲
出sp 袁 程昱 跟住一車垃圾
又再提醒自己唔好再課金

呢隻垃圾game 幾時先俾隻高順啊我屌你老母
唔要大戟士啊
母親的抉擇,得一隻孫權留黎玩定係換卧薪好我基本將同戰法都齊差卧薪
可以玩孫太魯
無魯肅 而太史又拎左去第2隊既話
不如要招卧薪算
我見人通常王都係會同一隻重覆黎易過3隻抽齊
我自己就係劉孫都各抽左4隻
曹操都仲係得一隻 嬰城都換唔撚到
裸衣孫權
咁老實講
如果人地洗咁多錢都打唔贏就唔公道啦
利申月卡白板
江漢同63服打成點
抽多隻
係, 真係feel到個差距, 好似打緊Insane難度既AI咁
我都係微課白版, 靠89勉勉強強扮下工
魏興邊打邊退接近玩撚猿,
但我覺得呢邊都開始習慣打高紅, 不斷飛城上前線既打法, 暫時都仲hold到d chok point.
不過都係捱得一日得一日架喇, 隨時都有可能雪崩式崩潰
24小時online呢d個人選擇無咩好講
課金唔勁咁課黎做咩
呢隻game不嬲都唔同人有唔同角色
你少課但係要多穿真心講運
唯一少課贏到重課咪就係白板可以打贏滿紅
又未去到打唔到嘅
呢隻game同其他game唔同地方係無咩技術可言
所以課金量變左唯一分野
但係無論課幾多都有自己玩法定位同策略

我反而覺得呢樣野幾貼近三國
課得多咪做袁紹曹操去屈人機一打十
課得少咪劉備孫權咁聯手去圍課長
痴撚線,4pack 都唔柒出諸葛亮,是咪on99
得一隻一定留
盟入面有個課長5紅曹操 ,其他大部份4-5紅但鎖諸葛
好癲喎
巴打,見你打左咁多字咁我都想講番D野俾你聽

冇錯 恭喜你終於睇清支那game既精髓

曾經我都對呢隻game有所期待 好熱衷咁去玩1 d所謂白板三勢隊 個個月準時課月卡

唸住砌隊刀仔鋸大樹既爽隊出黎

無奈滿紅又唔夠打 白板又贏唔到齊將齊技既 就算俾你贏到一兩隊對戰局都冇太大影響

工作室問題實在非常嚴重 24小時都有人hold住條戰線

下下用銀彈飛城過黎

玩玩下你會覺得

「多你一個唔多 少你一個唔少」
「冇錢咪撚學人玩三國戰棋啦」

係 你可以課月卡慢慢等時機 等保底 等好運 抽番齊將出黎
但係個pool實在太大,你究竟要等到幾時?
當季強力既將就要霸業先「有資格去有機會抽到」
你抽唔到就要係成就 典藏度慢慢等機會
又去番果個問題,你究竟要等到幾時?

隔離隻霸道我直頭0課金
本身hea玩既 hea hea下d平民神將都已經滿晒星
活動又成日搞
玉又送得多

個玩法又有參考萬國覺醒

係 佢有VIP制
抽卡又有分課金Pool同免課Pool

但係保底密度冇戰略咁疏 又有送抽劵
唔洗錢都可以累積戰力 又體驗到果種爽快感

玩玩下我都變左hea玩戰略 主玩霸道lu
點睇連燈仔燈119 ,123燈到上哂神台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞