三國志 · 戰略版 (42)- S5 天下爭鋒篇!忠烈女帝-關鳳!

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
等睇下季63對10服
第6抽中袁術
係咪核心角
十個葉問打一個日本仔
最破壞遊戲體驗果d做齊哂做到第一又點
又唔搵前服打韓服
On9營運
有錢派,又可以做長勝將軍,夾歪歪,好似連YouTuber阿萬都歸順咗,唔知谷阿莫會唔會,留名食花生跟進63服,大家得閒update 吓
真,前面服最悶,不過應該要就番韓仔進度,等佢地都入pk賽季應該會合黎打
大多人想入 一個個計數 請HR先掂
遲d應該要搞判頭制 成個盟入
直接比一筆加盟費 營運資金佢自己搞
有重大戰功有獎金
季尾蠃左再加獎金

不過打工就會慘d
判頭制實食一層
咁佢地幾時去國服同D真正油王級打?
國服要滿紅,要PSG班霸級既人都有
本身就係黎自陸服
台服只係稱霸其中一站
轉盟轉服
做唔做個選擇權係自己度
你話63服就有出糧 其他服理鳩佢
真,一係打城,一係就打城路上跑狗咁
其實前端服
1. 是一天打四個城的 早上兩個 晚上兩個
2. 肯打的 就算白板個個都爭住搬最前 戰功換資源比農更快
打日本人打韓國人打其他地區
不如直接返工
所以呢隻game再無任何睇頭,因為已經無乜變化
當你對三國有情意結,咪走番去玩PC三國誌
玩開手機遊戲,咪轉去玩其他新game

你話下一季變到好似街霸兩個玩家單挑隻揪隻,咁就有啲新睇頭新selling point
係咪地產,保險果種拎住成疊銀紙po上FB果種先
所以咪有工作室呢樣野, 你google三國志代玩都一堆result.
咁呢個世界你永遠唔知點解網絡另一邊既人有咁多時間,
無乜好講既.

呢隻三國志其實算好, 起碼用錢買唔到體力, 買唔到兵, 買唔到travel time,
算有少少少少少少良心.
聽講有D係兩邊鬥無限燒錢
即係63服本身老大都係支那人?
淨係計金主未必
講緊成個體系
講良心 一定係率土之濱 無代練代打
三國志戰略版係加速無良版率土黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞