屋企人出軌 可以點

536 回覆
658 Like 20 Dislike
我一啲都唔介意你哋鬧我喎,
我從來都冇根據你哋講嘢去攻擊你哋
係你哋自己喺度攻擊我,

你憑咩去批判我呢,
你可以唔睇我講嘅嘢但係你冇權去逼我講嘢
你鍾意點樣屌啊你嘅事啦,
不過你唔好撚咗喺度扮道德大師

慢慢屌隨便你
屌我根本唔會少一忽肉
如果屌鳩人哋係可以得到快感嘅話隨便
反正我唔會咁做

如果我講嘅嘢係冇價值嘅
咁你咪唔好撚覆唔好撚理
何必費事費心機去講咁多嘢姐,

慳返啖氣啦你哋
LM跟進
巴打有冇後悔過

Call支那國安

你真係冇改錯名
多謝你嘅肯定
其實我冇睇你地講咩,單純覺得你幾勁
你呢個情況 如果我係你又有經濟能力我會搬走
你老竇根本冇尊重你同你阿媽
一定要扮唔知

因為你知的 未必係全部
你奚唔知你老豆知幾多
好多可能性

由仔女角度去加把咀,件事只會更差
女人點基
乜唔係男男個啲先叫基
女女應該叫les
審左阿媽先, 再決定講唔講比老豆知
外國人就算係女都可以叫gay
你識唔識㗎
查左睇下個男人幾多歲先
如果係後生既, 好大機會係想呃錢
唔想老豆老母婚變就私下解決左老母果邊先
如果解決到, 過幾年再決定講唔講比老豆先, 咁樣傷害會比較細
都係建議你問清楚你呀媽先
有冇諗過呀爸可能一早就知,但唔想冇咗頭家先扮唔知
如果你直接同呀爸講,佢就一定要面對了
你可以接受別人指著你嘅鼻話你弱智,話你老母做雞,然後要你聽佢說話嗎?當然唔可能,你期望別人點樣尊重你嘅諗法同聽你嘅話,咁你應該都要同樣咁對待他人。

上得連登預左留言係mean = 唔代表我要預左比你地攻擊
如果你用呢個角度去思考,點解你唔可以預左連登會有其他價值觀或者其他人嘅睇法?

每個人有自己的價值觀,如果你係一個思想成熟嘅成年人,你應該懂得咩叫做尊重不同價值,我由第一個回覆到呢一刻,我從無攻擊過任何一個人嘅價值觀,甚至我冇攻擊過任何一個人同樓主嘅reply。 反而係你地大行其道。

希望你儘量唔好用自己主觀角度去斷定對方諗乜,如果你有唔清楚你可以問我,我十分願意同大家交流下我諗法,並非我同樓主講一句,你地就無限延伸去批評我的價值觀,我價值觀係乜,大家憑我一句說話就可以判斷到嗎?

去對方陣營嘅時候,唔好focus喺攻擊性言論上,而系研究佢哋嘅諗法,理解背後我或者我地其他會員究竟點解會有咁嘅意見。

你可以去屌鳩我講嘅嘢,我理解某d人屌鳩對方嘅順快感,但言詞唔好過激或者離題到人地都無辦法回應

我唔期待大家一定要理解我,而係我要去理解對方意見。

最後,希望大家喺唔同嘅立場下,可以尊重同大家瞭解對方,同時,要接受即使你講嘅嘢或者係真理,點都會有人會企喺對立面,人類就系咁運作嘅。

你可以運用你嘅智慧,去噉看待唔同立場嘅特點,而唔系去諗緊點輾壓過對方。 希望有機會同大家做個有意義嘅對談,祝你有個好夢。
每個人都係一個個體。你老母都係人人就會有人性。人本質係賤。大D你就會明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞