屋企人出軌 可以點

536 回覆
658 Like 20 Dislike
可能自己到呢啲年紀都係咁呢 現實真係好混亂好嘔心乜都有 個個都係公主同王子咩 點都會有嫌棄
直接鬧爆你老母啦
借啲意俾你知?
同老母傾先
仲我知我知 知你老母咩
騎劫人地個post之後純粹不斷屌老母 話人老母做雞
loop到不停都係冇內容
用下個閪腦諗下先答啦 叻唔切
佢問你對奶幾大
咁老都仲有心有力
例如
祝你另一半出軌 尊重另一半
好多人講就凶狠,做就碌撚

又驚我哋假白卡佬,又驚黑底乜柒都驚
淨係識上網屌人老母都唔知有咩用

兩個人感情無左或唔夾,好簡單就分開分手
唔洗搞到又出軌又一腳答兩船咁撚樣

話時話香港周街都係有精神問題既人

上網都咁認真辛苦個個永遠係自己

岩聽班友就buy
唔撚岩聽就屌人老母
除左咁重識乜撚根本無解決到個問題
一係同你媽咪傾下先 如果佢肯同出面個分手 當無事發生 一係同老竇一齊去捉奸
有冇諗過佢先係你老豆
對好多男人嘅行業
分享下 大概八九年前有晩我爸因為個男人同我媽嘈
聽到我媽喊哂口講咩嘗試過控制自己之類
不過我就唔肯定我媽同個男人去到咩程度
只知個男人block左我全家fb 身有屎咁dllmch

過左嗰晩 佢兩老又慢慢無事 直到依家都無提無異樣
好似正常屋企人咁樣相處 中間有兩個去過旅行
我媽會關心我爸身體 我爸都好照顧我媽
但我就覺得佢地已經只係家人 無左愛情。

依家見到我媽仲會同個男人傾電話WhatsApp
電話內容正常嘅 WhatsApp唔知啦
所以我唔知佢兩個依家咩關係
但我每次見到都會好唔開心 覺得鄧我爸唔抵
付出一生努力養起成頭家 換來個老婆同其他男人咁close
一諗到就喊到仆街

老實講 依家我媽都係好繼續照顧頭家 日日煮飯家務
基本上家庭生活無影響就算
我選擇唔爆我媽 亦唔會同我爸講佢哋有繼續聯絡
同你呀媽講問佢想點 佢出軌你都係受害者黎架
但你唔彩你爸,你爸咪知道?

佢哋一開口就話人支持出軌破壞家庭觀念
但係轉頭人老母講撚到臭閪又做雞,又不孝
開口話你on9 又話弱智
把口臭到咁又唔檢討自己講野難聽

佢唔認同我講野 但係佢唔係針對人觀點
淨係不斷屌人老母話你老母有咩意義

愈黎愈多癲狗
我哋又唔係覆緊嗰d人
佢哋純粹覺得你講嘅嘢佢哋唔認同或者你個會員名佢唔鍾意
佢就不斷屌你老母閪,屌你又話人哋老母係臭雞
叫佢冷靜少少佢就不斷咁樣話我得罪咗佢所以佢要屌柒我,

紅衛兵再生

十足十d市井阿叔 圍埋一齊指指點點
最衰係佢哋冇points
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞