屋企人出軌 可以點

536 回覆
658 Like 20 Dislike
私了出面個男人
所以咪話,扮唔知算。可能個男人會走呢。
可能你老豆都知呢,有時大人嘅嘢小朋友唔好多事

再唔係同老母灘開黎講,但就唔好俾老豆知喇
d對話睇唔睇到佢地有無出去
如果淨係對話齋傾
我既話應該當睇唔到 始終佢都50幾
以為係自己出post 而家好撚憎嗰個女人 但又扮緊唔知
唔好上咁多連登 做正義唔一定好 到時你搞散頭家 無左返唔到去 自己後悔就好笑 就咁私底下處理老母算 佢唔肯改先再同老竇講
就算踢爆 都唔應該由你把口講

男人好要面,自己小朋友踢爆,你叫佢點自處。

你夠硬淨ga, 搵日自己同老母私下傾,睇下老母肯唔肯收手。

如果你自己本身唔夠硬淨,勸你當咩事都無發生。
出軌姐 咁又點 個時我都同你一樣搵到老豆偷食既對話
好不安 唔知點同老母講 同 講唔講好 ,小學尾發現,收係心入面好耐 ,到中學尾同啲朋友講
啲人:男人偷食好閒姐 ~ )個時我係好嬲 但依家睇化哂依啲野,加上而家全家都知,老母生左我地都冇咩工作過 又唔會離婚 但日日以淚洗臉 ,佢同我訴苦 我都好大壓力。

好奇如果今次係佢老豆偷食,你地班兒登仔都會唔會咁大反應?
我問緊你問題
你嘅價值觀係乜撚嘢
你講唔撚出嘅話你就收皮啦
你質疑我嘅價值觀咁你嘅價值觀係乜撚嘢呀講嚟聽吓
屌你老屎閪價值觀都關你事
價值觀都要你灌輸?

你以為你自己邊撚個?
就咁咋?
做咩唔惡毒D!?
班友開口埋口屌人哋阿媽個陰道,又話人哋老母做雞
轉頭又喺度灌輸自己道德價值觀有幾完美
唔好講,要講就同你阿媽講
扮唔知
例如? 講清楚
好搶口,型到
係咪印尼文?

利申: 類似嘅事,係二十年前係我身邊發生過,當時我只係得12歲。
你個人同你個名一樣咁撚on9
會唔會搵邊個口密既親戚(最好阿媽果邊)可以幫下手呀
捉左你阿媽傾了解件事先
俾佢知知問題幾嚴重
慢慢tune 返佢先
唔好一野就俾老豆知
咁對佢黎講太大刺激
人地講你又講
out左啦,諗過再講啦~
林鄭月娥係on9
係人都知

係人都知嘅嘢你當新鮮嘢講
又冇創意 又冇內涵
唔怪之得要係網上獲得存在感

見到你啦~ 知你存在啦~ 哈哈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞