屋企人出軌 可以點

536 回覆
658 Like 20 Dislike
鬧人老母做雞呢D係咩意思?

你開口埋口講啲道德仁義,

一隻手指人哋四隻手指對住自己

圍插 =/= 你講嘢有道理

我同樓主講我嘅意見關你鬼事,

樣樣嘢都喺度指手劃腳
好慘
發現自己老母係隻雞
你老豆老母關係本身點?
唔會啦 我個佢個男人幾時識
我身為一個父親+丈夫
只可以話如果樓主呢件事發生係我太太身上
我希望有人同我講
我寧願孤獨終老,都唔想俾人呃一世
更何況會有愛我嘅子女
伴侶可以搵另一個,出邊大把女人
你應該要搞清楚件事再同你爸講
你唔講你爸會覺得你地夾埋想整死佢當佢傻仔咁玩
你講左有咩事起碼仲有你
唔好聽D所謂過來人話唔好講
依家班連登仔好明顯想搞死香港
呢個post係照妖鏡
會唔會係第二行
你係件事上根本係外人嚟 唔好覺得你係仔女就關你事 呢件係佢兩個既事
而且 你而家根本唔知頭唔知路 你又唔知你呀媽同條仔發生d咩 又唔知你呀媽人生既追求係咩
又唔知你老豆同呀媽相處係點
又唔知老豆人生追求係咩
如果散咗 你老豆會唔會冇哂人生目標?到時你有自己家庭你睇得住佢?

你希望發生既係 呀媽放棄條仔同專一同老豆仔女一家人生活落去 但呢個結局無論係你逼供老母定同老豆講都唔會達到
依家新時代新人類只要有小小對個老公不滿就可以出軌,睇莎比亞事件都有人幫雙李對狗男女就知咩事
我都試過
屌左老母一鑊
離婚 攤出嚟講 看似係最好
但係樓主都要搞清楚
1. 老豆知情?
2. 老豆想知?
3. 伯母玩完識返屋企? (知道邊到先係真屋企)
4. 伯母會唔會玩到家庭功能失衡?例如:洗好多錢/ 唔返屋企/ 少參與家庭活動
道德價值每個人都有差異係好正常 講自己睇法分享下都係對大家有益
但你呢種真係抵俾人鬧
無啦啦又ff出軌果個係咪有原因先做
錯就係錯 話知佢有咩原因都唔可以咁做
有感情問題 就溝通 心理輔導 分居 或離婚解決
而唔出軌傷害對方
重想人地識尊重同珍惜個老母
唔係樣樣野都係有正反兩面睇法

正因為有啲諗法係錯先指正同批評
上得連登預左留言係mean
你要死攬自己價值觀都冇問題
但唔好問點解人地reply會屌到自己傻閪咁
媽咪走左幾年 最近先發現阿爸以前一直講緊嘅朋友原來係第三者 以前已經成日話同呢個朋友出街 依家仲肆無忌憚帶個賤女人返屋企煮飯仔
神口仲要有媽咪個位喺到 唔知點面對
你講事實小心俾人屌
唔通仲要問奶奶意見?
你同男朋友分手會唔會問埋佢阿媽意見?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞