4年前投林鄭一票,今引入海外醫生,方津生「太天真相信政府」

431 回覆
1262 Like 94 Dislike
律師搞唔搞都冇所謂,而家都冇法治呢樣野。 官都紅到仆街
哈!
做醫讀咁多書奶共失敗倒自己米
連至黑警散仔都高人工過醫生
其實香港身份證都擺明偷印偷派比支那人
有冇修訂永久居民醫生,其實係冇乜分別
方醫生首先是一個香港人,然後是一個醫生
有冇企係香港人身份立場上屌柒港共
偷印偷派香港身份證出去,捍衛香港人利益?
冇! 你只係企係醫生立場捍衛醫生利益
其實港共唔修訂放寬非永久香港居民
大不了偷印多幾百張香港身份證就得
港共點解要修訂永久居民醫生資格?
目的正係要試水溫睇下你地香港人
係咪行業自掃門前雪,可以逐個擊破
香港人既格局觀根本輸撚晒比港共
問下佢二家姐都知啦屌
冇所謂啦,反正可以移民,投錯票留低爛攤子有咩所謂。
呢個醫屍犯國安法
麻煩快啲拉佢
你唔係naive 你係戇鳩
社會主義鐵拳屢見奇功
佢家姐都中左
當年淋病民望唔低
喺連登,潘太待遇同方津生爭咁遠嘅
講埋啲咩「潘太信錯人,唔好blame the victim」嗰啲人死晒?
不過又係嘅,左膠啲blame the victim「只限受害者係女人」
得罪講句,今次我撐潘太
https://lih.kg/2743890

『受害人云云。』

得五毛先對潘母冷嘲熱諷
https://lih.kg/2743782

『冷嘲熱諷係五毛轉移視線,錯不在方津生相信政府。』
信咩錯人,搞唔到你就信佢,搞到你就唔信佢
自己戇鳩以為佢當你自己友咋
佢家姐好似係鬍鬚曾
俾牆內人統治, 有乜唔會發生
杞人憂天,你如果係反引入中國專科醫生,就應該假如HKAM轉而承認中國專科資格的時候,出來反對。

你而家出來反對引入唔包括中國專科資格的新修例,就反埋俾英聯邦專科醫生來香港,因噎廢食
咁hkam 有無話要改準則去認中國專科資格啊?

係改,你先反對。 你而家反對新修例,只係阻緊英聯邦專科醫生來香港,因噎廢食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞