iPad Mini 6 (仲未買到) 討論區(8)

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
爆左之後先買有用咩
大家有咩app係必裝 有咩推介?
無 睇片
想問下有得walk in 買mini 未?
好似幾正
我行左好多reseller都無現貨
本身都想黎問下邊到有貨
都係日日mon住士多最快
頭一年係叫「有限保養 limited warranty」
唔係applecare
不過一年都未過,應該都可以照free嘅
上星期六捕ipad果陣見ipad無得再pick up in store果陣mini仲有貨
長知識
大部份apple product都有apple care,都有左好多年

頭一年有限保固,但唔包人為好似爆mon入水,亦即係同其他牌子既保養一樣
https://www.apple.com/hk/support/products
https://www.apple.com/legal/warranty/products/ios-warranty-rest-of-apac-traditional-chinese.html

而成日話「有冇買apple care」係講緊apple care PLUS,加長到兩年保養(mac三年,2019年先有mac既apple care PLUS),包兩次意外損壞換機,你係佢面前扑爛部機,俾錢佢就換過部俾你

我對上部ipad mini 5冇買apple care PLUS,成日charge唔到電,未夠一年拎去apple store,佢即場試完真係charge唔到就即刻換過部俾我

上面位巴打咁樣有一撻野就要睇下apple佢點判,如果冇坐過壓過個moon就冇啦啦咁樣,佢理應換過部俾你既
想入手
Moshi VersaCover for iPad mini 6

price.com search過唔見有,有無師兄熟香港邊度多moshi野賣?
好似冇出 官網都冇
官網出咗
香港應該要一排,啱啱先出,我都等緊
用淺色係好睇不過好易污穢,都係買返黑色算
簡單一問
係咪求其一條usb c to hdmi就可以駁到大mon?
今日大貨 walk in買到
有冇人覺得原廠folio邊位有d刮手
拎上手唔係幾舒服
Thx 已買紫色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞