iPad Mini 6 (仲未買到) 討論區(8)

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
有大貨未
個touch ID位唔係一放手指就開機嘅咩?定點都要click一下?
唔使click
但detection麻麻地
我如果個mon著左就唔洗,唔係既話就要click一下著mon先detect到
me too
部舊iPad都係,明明開咗‘平放手指即可打開’(毋須按下主畫面,直接透過Touch ID亦可以開啓iPad)都係要click先得,個function唔係解惦住就開到咩?
佢意思係叫你用touch id個制着mon同時要隻手指hold住喺touch id 上面一兩秒就直接入主畫面
哦,即係唔使著mon先咁解......tks
同埋原來iPad係冇拎起著mon呢個function
因為佢預你會買smart cover
最後發現其實裸跑最好
有無人買過Moft個磁吸stand, 好唔好用
星期日朝早係咪唔會有貨返?今朝捕唔到紫色64
係咪閒日朝早先會有機?
mini用唔到 塊野同部機差唔多大 鏡頭位會頂住 買iphone個size又太小
用多兩用都明點解iphone唔肯加呢隻touch id 個靈敏度真係麻麻, 到時實俾人屌
無錯 無想像中咁smooth
買左256加5G.發現來來去去得打機(仲要一隻GAME ONLY).夾BAND睇詞同直播..無買筆.除左NETFLIX埋唔知仲有咩可以做有無APP推薦下.
不過我由MINI2跳6.應該長用
2021年仲出64gb
想由air轉mini
好心128 同256
如果係咁 就唔會有人買256
收你4XXX咪128起條囉
我都係咁 都係做返電話都做到既野
又唔知裝咩app好 唔想同電話果堆重覆
由其用慣咗ipad pro加smart cover
平時好直覺咁打開個cover向上掃就unlock到
而家變咗要開cover再擺手指先得
呢排用得筆多
覺得用力就有印個問題嚴重咗
垃圾mon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞